DAY04

Yin jooga tunnit kestävät yleisesti vähintäänkin tunnin ja paljon pidempäänkin, mutta koska tämän 21-päivän joogahaasteen teema on "joogaa 10-minuutissa" niin on mukana myös pieni yin jooga sessio.

Yin joogassahan venytellään kylmiä lihaksi pitkään ja hartaasti. Uusi asento aloitetaan aina mahdollisimman alkutekijöistä ja vasta kun asennossa on ollut pari minuuttia niin voi sitä syventää, sillä kehokin on siihen valmiimpi. Kaikki liikkeet aloitetaan syvävenytellessä hitaasti, joten älä nytkään riuhdo vaan anna kehosi tottua siihen mitä tapahtuu ja syvennä asentoa pikkuhiljaa jokaisella syvähengityksellä. Voit hyvin sulkea silmät ja vain keskittyä hetkeen. Pidemmät yin jooga tunnit ovatkin todella meditoivia.

Etenkin yinissä mielestäni korostuu se, että ei se päämäärä ole tärkein vaan se matka ja tässä hetkessä eläminen, joten lähdetään tänään rentoutumaan siitä.

Huomisen video tuleekin poikkeuksellisesti Itsenäisyyspäivän aaton vuoksi ulos jo klo 17:00!!

Yin yoga classes last usually at least one hour and can go on from there for a lot longer but since the theme of this 21-day yoga challenge is "yoga in 10 minutes" I wanted to try fit in some yin to it as well.

In Yin Yoga we stretch our cold muscles for a long period. New pose/asana always begins slowly and only when you have spent couple of minutes in the pose you can deepen it, and your body will be more prepared for the deeper stretch too. All the poses begin with no rush so give your body the time to realize what is happening and deepen the pose with every new inhale. You may close the eyes and just focus on the moment. The longer yin yoga classes have great meditative benefits.

Especially in yin yoga I think the importance of being present in the moment can be felt and that the journey is more important than the goal. So keeping that in mind, let's relax like that today.

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu