Blog by the Book Blogiopas tuli nyt siis vihdoin ja viimein ulos kauppoihin ja viime lauantaina juhlistettiin tätä kirjan julkaisua Venuussa. Menin Viivin ja Parisin kanssa nauttimaan mitä ihanampia alkupaloja, jotka Keikaus oli sinne tehnyt. Suuta sitten siinä kaiken jutustelun ja juhlahumun kasvaessa kostutti Happy Joe, jonka en edes tiennyt olevan luomua, että ehkä tämä selittää miksi päätä ei särkenyt seuraavana päivänä. Yllä anyway video, jossa näitä keikauksen herkkuja näkyy (yksi mainitsemisen arvoinen oli tuo ruisleivän päälle tehty punajuuri ja vuohenjuustomousse mix!!) ja yleisesti puhun kirjasta ja muutama klippi sieltä illaltakin.

Blog by the Book guide to blogging was released finally and last saturday we got our own copies of it during a launch party. The video above has english subtitles so even if the book is only released in Finland and is entirely in finnish you can find out more about it in the video, in which I briefly explain the contents and also show some footage from the party last Saturday.

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu