Jos koet olosi äärimmäisen laiskaksi aamuisin ja motivaation olevan aivan nollassa vaikka sängystä pitäisi päästä ylös. Toteutin noin viitisen minuuttia kestävän aamujooga rutiinin, jonka voit tehdä ennen kuin edes nouset sängystä ylös.

Kyseinen rutiini antaa hieman lisäboostia päivään ja saatat siitä saada juuri sen energian ja motivaation, jonka tarvitset siirtyäksesi salille treenaamaan tai sitten se aamulenkki. Mikä sitten onkaan se jolla starttaat päiväsi.

Tai jos sinulla on kiire niin tässä rutiinissa tehdyt liikkeet saavat kehosi tuntemaan olonsa hyväksi ja et tunne huonoa omatuntoa aamuherätyksen torkuttamisesta liian pitkään. Mukana silta- ja käsillä seisonta harjoitus. Tätä viiden minuutin tehopakettia sitten vain kokeilemaan.

https://youtu.be/9WeajreqSuo

Videoni ovat taas tästä eteenpäin englanniksi, mutta jos missasit ensimmäisen suomenkielisen jooga videoni niin pääset siihen tästä: 5-minuutin aamujooga

 

 

Kommentit (2)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu