Julkaisin viime vuoden aikana pari merkintää, joissa oli kuvia tekemästäni photoshootista, jonka tarkoitusta en silloin vielä voinut mainita, mutta nyt asian saa jo julkistaa. Tammi julkaisee kirjan suomalaisista bloggaajista ja blogiskenestä nyt 15.syyskuuta ja minä olen myös kirjassa mukana!! Mukana on kokonaisuudessaan 17 bloggaajaa ja olen todella iloinen, että pääsin olemaan yksi heistä. Olen myös innoissani ja en itsekään ole vielä lopullista painosta nähnyt, joten en malta odottaa. Kirjassa tulee olemaan bloggaajien haastatteluja ja kuvia. Itsekin sain avautua muunmuassa meikkauksesta ja lapsimallin urastani kirjaa varten sekä paljon muustakin.

So finally I can reveal that on 15th of September a book called "Blog by the book - guide to blogging" will be released here in Finland and it features 17 bloggers from Finland and I am one of them!! I am so excited. The book is going to contain pictures and interviews and a lots of more regarding the finnish blogging scene. Here is a picture of the cover and then some making off shoots you might remember from last year when I published them, but yet I wasn't allowed to reveal why I did those photoshoots. Well this was the reason!

Tältä se teos näyttää ja ainakin ennakkotilaukseen sitä voi laittaa mm. Tammen sivuilta jossa myös lisätietoa kirjasta, joka on Miki Toikkasen ja Noora Kanasen käsialaa. Mikin ja Nooran kanssa oli ihana työskennellä ja olen onnellinen, että he saivat aloittamansa projektin valmiiksi ja toivon, että se tulee olemaan menestys!
Alla pari "making off" -kuvaa, jotka olen aikaisemmin myös julkaissut joko blogin tai instan kautta. Saattaa jopa muistua mieleen kyseiset kuvat, joten tätä projektia koskien ne toteutettiin! Kannattaa myös käydä tykkäilemässä kirjan virallista facebook sivua!

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu