Tässä taas pientä esimakua Mun Treenarissa olevasta haasteestani Yoga X Gym. Vaikka haaste keskittyy kehonpainon harjoitteisiin ja ashtanga joogan perusteisiin niin löytyy haasteestani myös rentoutus harjoitteita. Haaste tulee olemaan yhteensä 10 viikkoa pitkä ja sen loppupuoliskolla myös meditaatio tulee osaksi haastetta. 

Kiitos todella paljon muuten jo nyt kaikille osaanottajille ja jatkuvasti tulee lisää uusia tyyppejä haasteeseen, joten heillekkin tervetuloa ja kiitos!! Päätin nyt julkaista yhden ensimmäisistä rentoutus harjoituksista haasteessani, joka on toistaiseksi ollut vain niiden ulottuvilla, jotka ovat ladanneet Mun Treenari appin. Tässä esimakua myös siis näistä harjoituksista haasteessa, jos et ole vielä mukana.

Tämä on helppo istualtaan tehtävä harjoitus, johon voit palata ihan vaikka raskaan työ- tai koulupäivän jälkeen tai aloittaa aamusi tälläisellä pienellä hengittelyllä ja venyttelyllä.

Latailkaa app storesta Mun Treenari ja liittykää haasteeseeni Yoga x Gym, jossa yhdistellään joogaa ja kehonpainon harjoitteita sekä tehdään viikko viikolta liikunnasta jokapäiväistä monipuolisilla vaihtoehdoilla! Instagramissa myös hashtag #yogaXgym elää, joten postailkaa kuvianne sen alle!

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu