Huomasin juuri, että ensikertaa joogavideoni saavuttaa 1,000 katselua ja kyseessä on pari viikkoa sitten julkaisemani viiden minuutin aamujooga aloittelijoille. Olen todella kiitollinen tästä ensimmäisestä virstanpylväästä ja myös ihanasta vastaanotosta pian alkavalle 21 Jooga haasteelle, joka alkaakin jo maanantaina!! Lataa siis oma kalenterisi jos et vielä ole tehnyt niin!

Kirjoitinkin aiheesta hieman pidemmin PumpUpille ja artikkeli julkaistiin vasta myöhemmin kun olin jo omaan blogiini kirjoittanut jotain muuta niin en olekkaan täällä maininnut niin sen voi myös käydä katsomassa täältä.

My first yoga video to reach 1,000 views on YouTube is the 5-minute morning yoga for beginners. I am so happy and thankful about this and also really happy how excited everyone seems to be about the 21-Day Yoga Challenge that begins on monday!! So get your calendar if you yet have not!

I wrote a bit longer article for PumpUp's blog about the morning yoga after posting about it on my own blog so you might not seen it, so you can go take a look at it over here.

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu