Julkaisin viime viikolla Aloittelija tasoisen joogarutiinin, joka kestää vain viitisen minuuttia. Halusin tehdä myös keskitason ja vaikean kyseisestä viiden minuutin versiot ja julkaisin ne nyt samanaikaisesti! Vaikka joogataipaleesi olisi vielä aluillaan niin kannattaa aina kokeilla hieman vaikeampiakin juttuja ja haastaa itseään. Itse huomasin, että eniten aloin kehittyä kun vain aloin tehdä niitä vaikeampia poseja, vaikka en niitäkään heti osannut ja esimerkiksi kaaduin tai en pystynyt olemaan poseissa pitkään saatikka kunnolla. Mutta useamman toiston jälkeen yhtäkkiä keho alkoi tottua. Esimerkiksi tuon keskitason joogavideon kuvassakin oleva Nuoli Asana (Bow Pose) on yksi asana mitä vihasin todella pitkään, sanotaanko, että vielä jopa kuukausi sitten. Mutta pikkuhiljaa sekin avautui minulle. 

I published a beginner version of the 5-minute yoga routine for the morning. I also wanted to complete the series with an advanced and an intermediate versions and published them on youtube today! Even if your yoga journey would've only started I recommend you to challenge yourself and trying new things. That's how I have proceeded in my practice. I decided that I wanna try harder poses even if I couldn't do them perfect and even if I would fall or whatever, I had to start trying to do them in order to accomplish them someday. For example the Bow Pose seen on the Intermediate picture was something that I still hated to do only a month ago but nowdays I actually enjoy it.


Ja olen aina tietysti avoin toiveille tai ehdotuksille uusien videoiden suhteen! Kaikki saatu palaute on jo nyt auttanut minua tekemään parempaa jälkeä, kiitos siis siitä!

All the feedback that I have received so far has been amazing and helped me to make even better videos so thank you guys for that!! And I'm always open for new video suggestions!

Kommentit (1)

emma

Ihanaa kun löysin blogisi! Jooga on suuri rakkauteni mutta olen aika aloittelija vielä siinä. näistä vidoista on paljon minulle apua :)!

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu