Joulukuuta varten (ja joulunodotusta mielessä pitäen) on luvassa 21-Day Yoga Challenge !! Olen siis toteuttamassa yhteistyössä PumpUp -älypuhelin sovelluksen kanssa jooga haasteen, jonka teemana on tustua joogaan ja mahduttaa treeni n. 10-minuuttiin, joten tekosyitä harjoituksen tekemättömyydelle ei ole. 01.joulukuuta alkaen tulee seuraavana 21 päivänä (paitsi sunnuntaisin) uusi video ulos kahdeksalta illalla. Jokaisessa videossa on uusi teema ja/tai kehonosan huomiointi. Lopputuloksena on hyvin kokonaisvaltainen tapa tutustua joogaan. Tätä varten PumpUpin Alessandra on toteuttanut kalenterin, jonka voit halutessasi tulostaa ja merkitä miten haaste etenee (tai postata somessa aiheesta!). 


01. Tilaa YouTube kanavani: youtube.com/klaaqu
Subscribe to my YouTube channel: youtube.com/klaaqu

02. Katso ja tee uusi video jokapäivä 1.joulukuuta alkaen klo 8 illalla
Watch and do the new video everyday starting Dec 1st 8PM(+2UTC)/1PM EST/10AM PST

03. Merkitse edistymisesi kalenteriisi. 
Mark your progress on your calendar

04. Kerro siitä SoMessa! Postaa esimerkiksi joogakuva itsestäsi!
Share it on social media! e.g. Post a yoga pose!

Tag @Rinkae_ (rinkae on PumpUp) #21dayYogaChallenge #PumpUp
I want to see how it is going on!!

Screen Shot 2014-11-25 at 21.48.48 copy

Jos PumpUp ei ole tuttu niin kyseessä on älypuhelin sovellus, joka on samanlainen kuin insta, mutta teemana on fitness! Appi pystyy myös generoimaan sinulle oman workoutin, näyttää kalorinkulutuksesi ym. kun merkitset ylös mitä liikunnallista aktiviteettia teit. Se on täynnä liikunnallisia ihmisiä, jotka haluavat olla terveempiä ja parempia. Minuthan löytää sieltä nickin rinkae takaa.

If you are not familiar with the PumpUp application, it is almost like instagram but the theme is fitness! You can generate a workout for yourself, see how many calories you just burned when you log your newest workout and what's best it's full of other people wanting to get fit and more healthy.

Viisi päivää ennen kuin haaste alkaa, joten tässä muutamia vinkkejä kotijoogailuun! 
Five days to go until the challenge begins so here is a few tips for your home yoga sessions!

Kommentit (5)

Mari

Tämä sun joogahaaste vaikuttaa aivan mahtavalta, ajattelin aloittaa sen ''hiukan myöhässä'' joulun jälkeen. :)

carl

Getting the  youtube subscribe will let you to enjoy very much more entertaining in watching videos, movies and many dear more.so do not miss this chance as you will be benefited very much.

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu