Vaurastumisen motiiveja voi olla monia. Omien unelmien ei tarvitse täyttää vain omia tarpeita vaan ensisijaisesti täytetäänkin muiden tarpeita ja siksi myös omat unelmat täyttyvät. Esimerkiksi monilla yrittäjillä voi olla unelma, jonka haluavat tarjota muille ja samalla tehdä myös yritystoimintaa.

Omat unelmani olivat aluksi hyvin minäkeskeisiä. Halusin matkustaa, saada paremman asunnon ja auton sekä nauttia hyvästä ruuasta ja ostaa kauniita vaatteita.

Omat unelmani olivat aluksi hyvin minäkeskeisiä.

Kun aikaa on kulunut, on tullut tärkeäksi jakaa omasta vaurastumisesta laajemmalle. Olen esimerkiksi pystynyt tarjoamaan omille vanhemmilleni mahdollisuuden matkustaa kanssamme. He ovat päässeet katsomaan kauniita maisemia ja saaneet elämyksiä, joista he nauttivat. Tuntuu tärkeältä jakaa onnistumisen hedelmiä erityisesti heidän kanssaan, joilta olen saanut aina tukea.

Tuntuu tärkeältä jakaa onnistumisen hedelmiä erityisesti heidän kanssaan, joilta olen saanut aina tukea.

Uskonkin, että omat ponnistelut luovat aina jotain positiivista ja näistä ponnisteluista myös muut ihmiset saavat nauttia sekä lähellä että kaukana. Yhteiskunnallisesti onnistumiset jakautuvat kasvavien verotulojen kautta muille. Kasvava oma varallisuus ja tulot taas antavat jokaiselle mahdollisuuden ja oikeuden päättää, kenen hyödyksi omia rahojaan käyttää.

Vaurastuminen on ehdottomasti hyvä asia! Kenen kanssa sinä jaat vaurastumisesi hedelmiä?

-Terhi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rikastamossa naiset puhuvat rahasta, urasta ja merkityksellisyydestä. Sijoitusbloggarit Terhi Majasalmi ja Unna Lehtipuu uskovat, että vaurastuminen on jokaisen naisen oikeus iästä ja taustasta riippumatta. Rikastamo tarjoilee siihen keinoja, mahdollisuuksia ja vertaistukea. Liity seuraan! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat