Kirjoitukset avainsanalla Supla

Olen aina ajatellut, että elämä on seikkailu. Ja sellaiseksi se on myös muodostunut. Seikkailu tuo mukanaan niin haasteita, esteitä kuin onnistumisia ja minusta se hyvin kuvaa elämää. Kun päätin aloittaa puhumaan rahasta ja varallisuuden kasvattamisesta, en osannut edes kuvitella, minkälaisia mahdollisuuksia ja seikkailuja se toisi tullessaan. Ja miten monta erilaista tulonlähdettä asiasta saisi muodostettu. Vuosien varrella olen saanut tuloja kirjojen kirjoittamisesta, puhumisesta, tv-ohjelman teosta, valmentamisesta, sähköisistä valmennuksista ja muiden varallisuusvalmentajien kouluttamisesta.  Mikään tulovirroista ei ole ollut varmuudella tiedossa etukäteen, mutta uusia mahdollisuuksia on tullut eteeni kasvavassa määrin.

Viime viikolla pääsin jälleen kokeilemaan jotain uutta, kun purkitimme Unnan kanssa podcastejä.

Ensimmäinen Rikastamo-podcast tuli uunista ulos eilen. Itsekin paljon podcastejä kuuntelevana oli hauskaa päästä tekemään sisältöä myös itse. Uskon siis vakaasti, että työkin voi olla seikkailu ja tuoda mukanaan säännöllisesti uusia mahdollisuuksia, joissa pääsee oppimaan uusia taitoja ja kokeilemaan jo olemassa olevaa osaamista uudessa ympäristössä.

Olen suositellut jo pitkään jokaiselle vähintään kahta tulonlähdettä. Suosituksessa ei ole pelkästään kyse rahasta vaan myös taidoista.

Kaksi tulonlähdettä tarkoittaa myös monipuolisempaa osaamista ja sitä kautta parempia mahdollisuuksia tarttua tulevaisuudessa uusiin asioihin.

Osaaminen ja kokemus karttuvat hitaasti, mutta ne ovat asioita, joita ei myöskään voi viedä sinulta pois. Toki osaaminenkin vanhenee, mutta ideana onkin päivittää osaamista koko ajan. Kun asioita vain alkaa tehdä, osaaminen karttuu vähän huomaamattakin.

-Terhi

Rikastamo on myös Suplassa. Lataa app ja tule mukaan matkaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Liina
1/2 | 

Se on totta osaamista eikä kokemusta viedä pois. Itse pidän termistä ownership - omistajuus. Saa hyvälle mielelle ja luo jopa itsevarmuutta, kun ajattelee, että omistan mm. omat ajatukseni. Haluan täten tuottaa laadukkaita ajatuksia. Omistajuus ulottuu tietysti myös varallisuuteen, omistanko asuntoja, osakkeita jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rikastamossa naiset puhuvat rahasta, urasta ja merkityksellisyydestä. Sijoitusbloggarit Terhi Majasalmi ja Unna Lehtipuu uskovat, että vaurastuminen on jokaisen naisen oikeus iästä ja taustasta riippumatta. Rikastamo tarjoilee siihen keinoja, mahdollisuuksia ja vertaistukea. Liity seuraan! 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat