Kirjoitukset avainsanalla esiintyminen

Usein puhutaan epämukavuusalueelle menosta, mutta mitä se konkreettisesti voisi tarkoittaa? Itselläni valmentaminen englanniksi on ollut iso harppaus epämukavuusalueelle. Aluksi ajatus valmentamisesta englanniksi tuntui suorastaan kauhistuttavalta. Olen aina ollut kova jännittämään esiintymistä ja nyt se vielä tulisi tehdä englanniksi.

Kuitenkin ajatus itsensä voittamisesta tuntui houkuttelevammalta kuin luovuttaminen.

Ennen ensimmäistä valmennusta tein pari kertaa harjoitusvalmennuksen englanninopettajan kanssa. Valmensin englanniksi ja hän korjasi sanontoja ja sparrasi puheen kanssa. Vaikka harjoituskerrat eivät tehneet minusta täydellistä englannin puhujaa, oli harjoittelulla enemmän henkistä merkitystä.

Tiesin, että tulen selviämään tilanteesta tapahtui mitä tapahtui.

Nyt olen käynyt valmentamassa jo useamman kerran Driven Woman –verkoston jäseniä Lontoossa viimeisten kolmen vuoden aikana. Tänään on myös h-hetki. Ja kyllä, tänäänkin on perhosia vatsassa. Yksi asia mikä saa minut tuntemaan oloni rauhallisemmaksi on se, että asiani on tärkeämpi kuin minun pelkoni.

Olen huomannut, että naiset pohdiskelivat samoja asioita ja heillä on samanlaisia haasteita oltiinpa sitten Englannissa tai Suomessa. He miettivät omaa toimentuloaan, kuinka turvata oma sekä perheen talous, kuinka oppia sijoittamaan ja vielä tekemään se tuottavasti.

Se, että minua jännittää on paljon pienempi murhe kuin se, että nämä naiset jäävät vaille oppia, mitä he kokevat kipeästi kaipaavan.

Muut ihmiset voivat kasvaa helpommin, jos sinä uskallat kasvaa. Mitä enemmän uskallat mennä epämukavuusalueellesi, sitä enemmän kasvatat omia rajojasi minkä sisällä voit liikkua. Esimerkilläsi vedät myös mukana niitä, jotka haluavat rikkoa omia rajojaan heille tärkeässä asiassa. Kun löydät tekemistäsi itseäsi suurempi tarkoituksen, tuntuu pelko vain pieneltä suupalalta.

Rohkeaa viikkoa
Terhi

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rikastamossa naiset puhuvat rahasta, urasta ja merkityksellisyydestä. Sijoitusbloggarit Terhi Majasalmi ja Unna Lehtipuu uskovat, että vaurastuminen on jokaisen naisen oikeus iästä ja taustasta riippumatta. Rikastamo tarjoilee siihen keinoja, mahdollisuuksia ja vertaistukea. Liity seuraan! 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat