Ihanaa ystävänpäivää! Sydämiä pullollaan olevan päivän ei tarvitse olla kaupallista riemujuhlaa. Voit aivan hyvin kokeilla suunnittelemaani kolmen kohdan rakkausreseptiä, joka ei maksa mitään mutta vahvistaa varmasti rakkauden lankoja välillänne. Ja mikä parasta: jos unohdit koko ystävänpäivän, tätä reseptiä voit käyttää koska vain!

 

Puhu murun rakkausresepti:

 

  1. Huomioi kumppanisi aamusta alkaen. Kaipaako hän aamulla hellimistä vai nauttisiko hän sinun valmistamastasi aamupalasta? Jo se, että arkiaamuna saa nukkua puoli tuntia pidempään on ruuhkavuosien luksusta. Jos olette jo töissä muista häntä tekstiviestillä, mikä saa hymyn huulille.
  2. Kunnioita kumppaniasi ja osoita se hänelle teoin ja sanoin. Ole kuulolla: miten hänen päivänsä on mennyt?  Katso silmiin ja kuuntele. Kunnioitus voi olla myös oman tilan antamista toiselle tai mahdollisuutta pieniin päiväuniin. Muista laittaa puhelin ja läppäri pois siksi aikaa, kun kohtaatte. Ole vain häntä varten.
  3. Arvosta kumppaniasi arjessa. Näe rakkaasi panos niin arjen hulinoissa kuin työelämässä. Vaikka kumppaneilla ei olisi samanlaisia harrastuksia, niin silti moni kaipaa oman kumppanin arvostusta itselle tärkeää asiaa kohtaan. 

Bonuksena

Olen puhunut aiemminkin halutuksi tulemisen tärkeydestä. Voi miten moni nainen kirjoitti siitä tulevassa orgasmikirjassani Iso O –matkaopas huipulle! Tämä tiedoksi teille, joilla kaikki on  hyvin, eikä seksuaalisuuden saralla ole haasteita. 

Anna kumppanin todella tuntea, miten haluttava hän on. Voit tehostaa fiilistä pienellä kiusoittelulla jo edellisenä päivänä. Toteuta yhden lounastauon tai illan ajan hänen toiveitaan. On toive sitten hellyyttä tai piiskaamista. 

Moni ihminen miettii aivan liian pitkään seksuaaliterapiaan tuloa yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Vaikka totuus kuitenkin on, että rakastamisen taito ja seksuaalisuuden polut eivät kaikille ole auenneet. Tai jostain syystä nämä polut vain ovat  lähteneet menemään ihan metsään.

 

Nyt sinun ei enää tarvitse miettiä, vaan voit rohkeasti osallistua yhden ilmaisen seksuaaliterapiakerran arvontaan minun vastaanotolleni Sexpo-säätiöön! Voit käyttää seksuaaliterapiaan joko 45min (ovh 80e) tai 75min (ovh 110e) ajan oman fiiliksesi mukaan. Voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi tai kumppaniin rinnastettavan henkilön kanssa. 

 

Tässä ohjeet arvontaan: Arvonta alkaa NYT! Käy kommentoimassa nimimerkin ja sähköpostin kera, millainen on sinusta paras ystävänpäivälahja. Arvonta päättyy ensi sunnuntaina18.2.2017 klo 23:59. Ilmoitan täällä kommenteissa voittajat ja laitan heille kaikille myös henkilökohtaisesti sähköpostia. Ajan seksuaaliterapiaan voi varata ja käyttää vuoden 2018 aikana. Onnea kaikille arvontaan! =)

 

*Avauskuva Panu Pälviä. Toinen kuvat Pixabay.

*Käy tsekkaamassa täältä kotisivuni, jos haluat tietää minusta lisää. Voit lukea myös postaukseni Miksi minusta tuli seksuaaliterapeutti ja Seksuaaliterapeutti vastaa: Totta vai tarua seksuaaliterapiasta.

*Jos et ole vielä Puhu murun seuraaja ja tykkääjä Facebookissa, tule mukaan matkaan! Nostan esiin kiinnostavia artikkeleita sekä vanhoja ja uusia blogitekstejäni. Toisinaan arjen kuulumisia ja oivalluksia. Kuvia elämästäni pääsee seuraamaan Puhu murun Instagram tililtä. <3

Kommentit (47)

Omenapuuro
48/47 | 

Tänään paras ystävänpäivälahja on puhelu oman rakkaan kanssa <3 Välimatka kutistuu hetkeksi, kun voi jutella ihan kaikesta, myös piiskaamisesta :P

Parasta on ollut se, että voi hyväksyä toisen omana itsenään ja tuntea olevansa itse hyväksytty omana itsenään. Sen parempaa lahjaa ei voi toiselle antaa :)

Onnellinen
49/47 | 

Paras ystävänpäivälahja ikinä – kun sai tänä aamuna herätä elämänsä rakkauden vierestä yli kolmenkymmenen vuoden jälkeen! <3

Vierailija
50/47 | 

Paras ystävänpäivälahja olisi saada toinen tuntemaan itsensä hyväksytyksi ehdoitta <3

Epätäydellinenvaimo
51/47 | 

Kun katson miestäni ja lapsiani ja näen heidät onnellisina, kaikkien vaikeuksien jälkeenkin.

KenLii, Jyllätys, Pilitantti...
52/47 | 

Paras ystävänpäivälahja olisi tehdä tästäkin (arki)päivästä huumorin avulla hieman värikkäämpi! Joka päivä keksimme mieheni kanssa uudet lempinimet toisillemme, tänään voisin alkaa kirjaamaan niitä ylös! (harmittaa kun 9v. nimet ovat jääneet kirjaamatta...) Huonompinakin päivinä tulisi varmasti hymy huulille niitä selaillessa! :)

Emmi
53/47 | 

Paras ystävänpäivälahja on yhteistä aikaa ja kivaa tekemistä ystävän kanssa!

Lomalle menossa
56/47 | 

Paras ystävänpäivälahjani on ollut ystävänpäivänä syntynyt tyttäreni, jonka siemenen mieheni istutti aikoinaan ja tuki päivänä, jona se paketti aukesi :) kukkaset, joita jonain vuonna sain ja nyt lämmittää tämä päivä vihdoin kaukana molempien töistä (ensimmäinen tänä vuonna vain muutamalla viestillä pomon kanssa!) ja auton keula kohti kylpylää ❤ kyllähän näitä riittää, kun yhdessä on pian puolet elämästä oltu.

Häpeämätön
57/47 | 

Kaikkien mielikuvituksettomien ja häpeän vuosien jälkeen löysin ihmisen jonka edessä häpeä häviää ja voin olla oma itseni ja kertoa mitä haluan ❤️ Tämä tuntuu oikeasti ensimmäiseltä aidolta ystävänpäivälahjalta

Alina
58/47 | 

Paras ystävänpäivälahja tänään on ollut viesti uudelta ihmiseltä elämässä, joka saa sukat pyörimään jaloissa.

Yhteistä aikaa
59/47 | 

Paras ystäväni vei minut tänään ulos, hoiti vauvaani 1,5h jotta sain omaa aikaa ja vei sen jälkeen syömään. Kaiken toki kruunasi keittiön pöydältä löytämäni ystävänpäiväkortti, joka sisälsi treffikutsun puolisoltani!

ellennellen
62/47 | 

Paras ystävänpäivälahja olisi yhdessä käydä ystävän kanssa teellä ihan ajan kanssa päivittämässä ihan kaikki kuulumiset.

Rakkauttavailla
63/47 | 

Paras ystävänpäivälahja olisi- olla se tärkeä ihminen jolle olisin kaikki kaikessa. Jonka edessä voisin olla haavoittuvainen. Jonka kainaloon voisin kaivautua näin ystävänpäivänä.

Sanna
65/47 | 

Paras ystävänpäivälahja on tuntea yhteys rakkaimpiinsa vaikka kilometrejä on välissä useita satoja. Ei tarvitse paketteja eikä kortteja- sanat ja tunne. Rakkautta❤

Vierailija
66/47 | 

Näin miesystäväni <3 ihan parasta! Edellisestä kerrasta oli viikko. Suhde vasta 2 kuukautta, puhuttiin asioiden tärkeysjärjestyksestä :)

Aanakka
67/47 | 

Ihaninta oli tuntea olonsa rakastetuksi, saada söpöjä viestejä päivän aikana ja hellyyttä ja halauksia ja viettää yhdessä rauhallinen ruokailuhetki

Vierailija
69/47 | 

Aivan mitä tahansa mikä osoittaisi että hänellä olisi aitoa välittämisen tunnetta minua kohtaan.

Arvokas
70/47 | 

Se että tuntisi itsensä tärkeäksi, arvokkaaksi ja rakastetuksi, ja tietenkin osoittaa nämä myös puolisolleen.

Niina
72/47 | 

Läheisyys, toisen arvostaminen ja toisen läsnäoleva kohtaaminen arjessakin. Sekä tietty suklaa 😊

NewDiworcee
74/47 | 

Todella vaikea päättää mikä olisi täydellinen. Ehkä ilta hotellihuoneessa tilaten huonepalvelusta ja vaan nauttimista toisista. Toisaalta taas itsetehty hyvä ruoka, sauna ja hieronta ihan vain kaksin.

Sylikkäin
75/47 | 

Tämän vuoden ystävänpäivänä parasta oli vain maata sylikkäin tärkeän ihmisen kanssa välittämättä arjen kiireestä. <3 olen kiitollinen läheisistäni

Lappilaistunut Savolainen
76/47 | 

Riidan jälkeen isoo halaus ja anteeksipyyntö kun huomaa ja muistaa kuinka paljon toista Rakastaakin

Jäätelö
77/47 | 

En niinkään välitä ystävänpäivästä, tai en näe, että silloin tarvitsisi olla suuria suunnitelmia. Parasta on, jos kumppani tuo esimerkiksi jäätelöä, saunotaan, katsotaan leffa ja harrastetaan seksiä.

Rakastunut
79/47 | 

Sain parhaan mahdollisen ystävänpäivälahjan. Miesystäväni toi ruusuja ja suklaata. Hienointa lahjassa ei ollut materia, vaan ele, että hän välittää. Vietimme nautinnollisen illan.

Vierailija
81/47 | 

En ollut kotona edellisenä päivänä, joten oli ihana tulla yhteiseen kotiin ja nähdä oma rakas. Sain ystävänpäivän kunniaksi Muumi-kortin, jossa kaksi hahmoa suuren simpukankuoren sisällä muistutti ihan meitä.

-P-
82/47 | 

Läheisyys on parasta, mitä toiselle voi antaa ja mitä toinen voi antaa. Vaalitaan sitä :)

Mhp
84/47 | 

En oikein perusta mistään lahjoista. Ihan viestillä muistaminen riittää, enkä tiedä tarvitseeko sitäkään. 😊

Haksu
85/47 | 

Paras lahja on että olen saanut elämääni ihmisen, jonka edessä saa turvallisesti olla oma paljas ja haavoittuva itsensä. Rakastan, äärettömästi.

RedDahlia
92/47 | 

Yhteinen kokemus, josta molemmat nauttivat ❤️ Voisi olla pitkä metsälenkki tai ravintolaillallinen!

Clara
93/47 | 

Aviomieheni kanssa jollekin kivalle ulkomaanmatkalle pääseminen olisi paras ystävänpäivälahja.

Puhu muru
Liittynyt2.1.2018
94/47 | 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT (sunnuntaina 18.2.2018) !!!

Kiitos kaikille ihanille arvontaan osallistuneille! Kuten aiemminkin blogissani, tyttäreni toimi arvonnan onnettarena ja tällä kertaa ARVONNAN VOITTI nro 6 eli nimimerkki Emmi. Laitan Emmi sinulle vielä erikseen sähköpostin voitostasi ja miten voit lunastaa palkinnon eli ilmaisen käynnin seksuaaliterapia vastaanotolleni. Paljon onnea voittajalle! =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpossa. Hän on myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista ja naisten orgasmeista kertovan Iso O - matkaopas huipulle kirjan kirjoittaja. Blogissaan Marja kirjoittaa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja naisen elämästä. Aiheet kuuluvat Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa

Facebook

Ota yhteys bloggariin

puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat

Instagram