Kaupallinen yhteistyö Vauva-lehden kanssa.

 

Kun odotin esikoistani vuonna 2007, olin suoraan sanottuna aika pihalla raskaudesta ja äitiydestä. Olin vasta 21-vuotias ammattikorkeakouluopiskelija, enkä ollut ihan hirmuisesti vaivannut mieltäni vauva-asioilla. 

 

Raskaustesti tietysti muutti kaiken. 

 

Vauvan kasvaessa sisälläni tulevaisuus alkoi hahmottua hiljalleen. En kuitenkaan innostunut yhtään kaiken maailman kasvatusoppaista. Mikä oli jopa outoa, koska aina kun innostun jostain, suuntaan ensimmäiseksi kirjastoon.

 

Sain kuitenkin oman elämäni, tulevan opiskelijaäidin lottovoiton kirpputorilla. Löysin sieltä vuoden 2005 Vauva-lehden koko vuosi kerran. Hintaan 1 euro! Ihan loistodiili ja kiikutin pika-pikaa lehdet kassalle.

 

Muistan sen ilon, minkä lehdet toivat. Ne olivat tärkeä osa matkaani äidiksi. Luin Vauva-lehdet kannesta kanteen, useampaan kertaan ja prosessoin sitä, miten minulla ja pikkuisella elämä tulisi menemään. Niistä oli hyötyä, sillä vauvani syntyi jo raskausviikolla 31+4, enkä ehtinyt käymään yhdessäkään synnytys- tai perhevalmennuksessa. Tulin äidiksi yllättäen monessakin mielessä.

 

Jos sinä harkitset Vauva-lehden tilaamista itsellesi tai olet ystävä tai mummi niin se voi olla mitä mahtavin lahja odottajalle tai tuoreelle äidille. Olen minä myöhemmin lukenut kasvatusoppaitakin, mutta Vauva-lehti on pehmeä alku. Täynnä tietoa, vertaistukea ja se on rakkaudella tehty. Puhu muru suosittelee lämpimästi. <3

*Pusukuva on perhealbumista kesältä 2008 <3

*Jos et ole vielä Puhu murun seuraaja ja tykkääjä Facebookissa, tule mukaan matkaan! Nostan esiin kiinnostavia artikkeleita sekä vanhoja ja uusia blogitekstejäni. Toisinaan arjen kuulumisia ja oivalluksia. Kuvia elämästäni pääsee seuraamaan Puhu murun Instagram tililtä. Olisi mahtavaa, jos sinäkin tulisit mukaan. =)

Kommentit (2)

Omenapuuro
3/2 | 

Minä sain kummitädiltäni raskauslahjaksi Vauva-lehden vuosikerran <3 Lehteä odotti innolla ja sain sieltä juuri sitä tietoa, mitä 19-vuotiaana esikoista odottava tarvitsikin.

Yhtäkään kasvatusopasta en ole lukenut, lahjaksi saadun työnsin pinnasängyn jalan alle antamaan kaltevuutta, jotta räkäisen poikasen olisi parempi nukkua.

Toista odottaessa keskityin imetysoppaaseen ja yritin sisäänhengittää monia asioita, joita en poikasta odottaessa ollut tajunnut edes etsiä. Vaipanvaihto ja pullosta syöttäminen ja vauvan hoito oli minulle tuttua jo poikasta odottaessa, olin hoitanut pariakin pientä vauvelia ennen muuttoani miehen perässä. Mutta se imetystietous jäi täysin pimentoon poikasta odottaessa. "Kyllä sen sitten ehtii" ajattelin ja niin tuntui ajattelevan koko maailma mun ympärillä. Jos olisin silloin tajunnut etsiytyä oikeasti imetystukiryhmään ja sieltä saanut jelppiä, niin ehkä vauvan päätä isompi maitoa (kermaa =D) pursuavan kovan jalkapallon kanssa ei olisi ollut niin paljon vaikeuksia.

No se siitä. Vauva-lehteä minäkin suosittelen kaikille raskaana oleville ja pienten lasten perheille :) Lehteä kannattaa luetuttaa myös kumppanilla, kummeilla, isovanhemmilla, jotta heilläkin olisi jotain uusinta tietoa vauvoista :)

Mun Vauva-lehdet lähti ilahduttamaan äitejä mun äitiysneuvolan odotusaulaan :)

Puhu muru
4/2 | 

Kiitos kommentistasi Omenapuuro. Ihania muistoja sinullakin Vauva-lehdestä! Ehkä juju on siinä keveydessä, mitä Vauva-lehti tarjoaa kasvatusoppaisiin nähden ja silti se sisältää paljon asiaa. Minäkin laitoin omat Vauva-lehteni kiertoon seuraavalle odottajalle vielä. Hyvä, että sinäkin veit omasi neuvolaan! =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpossa. Hän on myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista ja naisten orgasmeista kertovan Iso O - matkaopas huipulle kirjan kirjoittaja. Blogissaan Marja kirjoittaa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja naisen elämästä. Aiheet kuuluvat Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa

Facebook

Ota yhteys bloggariin

puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat

Instagram