Tekisi mieli. Mutta muksut ovat hereillä. Onko pakko odottaa kymmeneen illalla? Ei välttämättä. Oletko valmis seikkailuun kumppanisi kanssa? Seksuaaliterapeuttina ja pienten lasten äitinä, koen että arjessa tarvitaan luovia ratkaisuja. Myös seksin saralla.

Lapsien mentyä nukkumaan tarvitsee usein oman hetken. Ja sitten kun on istunut sohvalle alkaa väsyttämään. Myös parittomat sukat ja tiskit huutelevat ainakin minulle iltaisin. Pikaseksi päivällä voi olla myös kompromissi, jos toinen haluaisi aamulla ja toinen illalla.

Aina ei kannata jäädä odottamaan täydellistä hetkeä rakastelulle. Nautintoon ei tarvita kynttilän valoa, romanttista musiikkia ja satiinilakanoita. Siihen riittää kun kohtaat salaoperaatio pikaseksissä rakkaasi lapsilta salaa keittiössä ja nostat hameen helmaa.

Hyvä strategia on kaikki kaikessa. Lisäksi tarvitaan tiimityötä ja pilkettä silmäkulmissa. Salaoperaatioon valmistautuminen on osa nautintoa. Mistä aloitetaan?

Tässä salaoperaation vaiheet:

1.Vapaapäivät ovat usein suotuisia tilaisuuksia pikaseksille.

2.Pienimpien lasten kohdalla kannattaa ehdottomasti hyödyntää päiväuniaikaa. Pyykit ja tiskit sikseen. Oma lounaskin voi odottaa.

3.Oikea oppinen harhautus on kaiken a ja o. Isompien lasten harhautuksessa ota käyttöön tv, dvd, älypuhelin tai tietokone. Anna katseltavaksi tai pelattavaksi, jotain mitä lapsi (tai lapset) rakastaa. Heidän olisi hyvä istua paikallaan ainakin vartti.

4.Kun virität lasten harhautusta, valmistele samalla mielessäsi itseäsi lähestyvään operaatioon. Nauti siitä, että olet kuin salaa syömässä karkkia hetken kuluttua. Voit herätellä seksuaalisuuttasi käymällä pikasuihkussa. Suihkun jälkeen voit laittaa alapäähän intiimihierontaöljyä päästäksesi tunnelmaan. Voit myös muistella lempifantasiaasi tai sipaisemalla korvan taakse lempituoksuasi.

5.Laita päällesi kivat vaatteet, joita ei tarvitse kokonaan riisua. Jos meinaatte jäädä kiinni kesken operaation, saat vaatteet päällesi helposti.

6.Etsikää sopiva paikka pikaseksille. Tärkeää on, että teitä ei voi yllättää liian helposti. Pitää olla hyvä näköyhteys, lukollinen ovi tai erityisen hyvä kuulo. Käyttäkää mielikuvitusta. Onko teillä esimerkiksi jumppamattoa? Sen saa levitettyä mihin vain. Myös hyvällä korkeudella olevat tasot kuten pöydät ja kodinkoneet kannattaa huomioida.

7.Ja itse asiaan. Nauttikaa toisistanne! Avuksi kannattaa ottaa vaikka loraus kookos- tai oliiviöljyä tai ihan tavallista liukuvoidetta.

8.Voi olla hyvä antaa toisen keskittyä nauttimaan enemmän ja toinen kuulostelee lapsia. Eli se joka tuottaa nautintoa myös kuulostelee. Ja sitten roolien vaihto. Muistakaa, että te molemmat olette vastuussa omasta nautinnostanne. Puhukaa murullenne, mitä tarvitsette juuri nyt nautintoonne. Ja yrittäkää silti olla mahdollisimman hiljaa.

9.Pikaseksin ei ole pakko olla yhdyntäseksiä. Se voi olla käsi-, suu- tai muilla tavoin tuotettua nautintoa toiselle. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa nauttia. Te olette tämän leffan tähdet.

10.Teidät saatetaan keskeyttää. ”Äiti, pissahätä!”  ”Isi, isiiiii toi ei anna mun kattoo…” Hengittäkää syvään ja hoitakaa tilanne. Toinen odottaa. Jos mahdollista yrittäkää jatkaa. Naurakaa. Nauru keventää tunnelmaa kummasti.

11.Kun pikaseksi on saatettu hekumalliseen loppuunsa molempien osalta on aika heittää ylävitoset. Te teitte sen. Suukko, silmänisku, halaus. Mahtavaa saitte todennäköisesti aimo annoksen energiaa päiväänne. Ja rakkaudellinen siteenne vahvistui taas.

12.Lopuksi lapset taas irti elektroniikasta tai jos lapset vielä nukkuu, niin nyt syömään, tekemään kotihommia tai itsekin nukkumaan. Ja päivä jatkuu.

Pikaseksi on usein mainettaan parempaa ja voi jopa yllättää. Ihan hyvä on lapsiperheessä minusta ainakin parempi kuin ei mitään.

P.s Kaikki edellä antamani ohjeet on tehty rikottaviksi nautinnon nimissä. Muistakaa pitää hauskaa!

Kommentit (12)

Leijona
13/12 | 

Tätähän se lapsiperheen arki on - ilon ottamista siellä missä ja milloin voi. Harmillista, että siitä ei uskalleta puhua. Ja jos uskaltautuu sen tekemään, niin katseet ovat sitten sen mukaiset - siis ihan noin karrikoidusti.  Ihana, että otit tämän esille - varmasti moni kiitollisena lukee ja saa pyyhittyä tunontuskat pois sisältään.

Puhu muru
14/12 | 

Kiitos Leijona palautteestasi. Hienoa kuulla, että se tuntui tärkeältä aiheelta.👍

Olen huomannut saman, että parisuhteesta kyllä voi puhua, mutta harvoin seksuaalisuudesta. Kumppanien välinen seksuaalinen kipinä ja itse seksi ovat kuitenkin hyvin tärkeitä syitä sitoutua parisuhteeseen. Ja siksi niistä on tärkeää myös puhua.

Lapsiperheen arkea vaanii tavanomaisuus, rutiinit ja siitä johtuva halujen väheneminen. Tilannetta voi yrittää helpottaa tällaisilla pienillä teoilla kuten salaoperaatio pikaseksillä. 😉

Niin kuin "Me hoidamme rakkautta" kirjoituksessa mainitsin. Vanhempien välinen rakkaus on lasten tärkein koti. Ja rakkauden ylläpidossa pienetkin teot ovat tärkeitä. ❤️

Henski
15/12 | 

Vapaapäivinä hyödynnetään aamu Pikku Kakkonen lähes aina, lapset (2- ja 4-vuotiaat) pysyvät melko tiiviisti sen parissa. :) Itse olen pitänyt päiväuniaikaa itsestään selvänä parisuhteen hoitoaikana.

Puhu muru
16/12 | 

Kiitos Henski jo keväisestä kommentistasi! Pikku Kakkonen on kyllä melkein parisuhdepalkinnon ansainnut ohjelma. Se tuli esille jopa Osmo Kontulan ja Maaret Kallion Happy End -kirjassa, missä tutkittiin hyviä pitkiä patrisuhteita. Siinä kävi ilmi, että niiden ydin on hyvä seksuaalisuus ja Pikku kakkonenkin mainittiin.

Ja ihan mahtavaa, myös että hyödynnätte päiväuniaikaa! Siitä voi helposti potea turhaa huonoa omaatuntoa vaikkei tarvitsisi. Kodin siivous voi kyllä välillä odottaa... ;)

Vierailija
17/12 | 

Moikka :) Mulla olisi postausidea, josta olisi todella mielenkiintoista lukea! Ois kiva, jos voisit kirjoittaa postausta siitä, miten päädyit opiskelemaan seksuaaliterapeutiksi, missä opiskelit, oliko koulu maksullinen (netistä sain sellaisen käsityksen, ettei ilmaisia kouluja tähän ole), kauanko se kesti, mitä mieltä sun lähipiiri oli sun opiskelusta (seksuaaliterapeutti kun ei oo se perinteisin vaihtoehto), millaista itse opiskelu oli, ootko kokenut sen täysin omaksi jutuksesi, koetko että sen opiskeleminen on auttanut sua omassa elämässäsi myös töiden ulkopuolella ja minkälainen fiilis sulla ylipäätänsä on alasta? Ootko tykännyt siitä, millainen työtilanne alalla on ja työllistyykö suurin osa yksityiselle vai omaan yritykseensä? :D

Puhu muru
18/12 | 

Kiitos kommentistasi ja loisto ideastasi Vierailija! Olipa jännä sattuma, että juuri nyt ehdotit tätä. Olen meinaa suunnitellut samantyyppistä kirjoitusta jo pitkään. Seksuaaliterapeuttina huomaa säännöllisesti, että joutuu taklaamaan erikoisia myyttejä ja oletuksia. Se miksi minusta tuli seksuaaliterapeutti on ollut oma pitkä tie ja olen hirmuisen iloinen, että olen tähän päätynyt.

 Nyt kun aloitan ensi vuoden alussa heti loppiaisen jälkeen Sexpo-säätiöllä seksuaaliterapeuttina, on hyvä hetki tehdäkin tästä kirjoitus. Seuraile blogia, uskoisin että saat kirjoituksen jo tällä viikolla. =)

Katri / Tohkeissaan
21/12 | 

Juuri näin! Kerroin ystävälle näistä meidänkin käyttämistä strategioista ja oli kyllä metka ilme.. Mutta taisi höllentää omiakin estoja ja ottaa vinkeistä vaarin!:) ennen se oli päiväuniaika, nyt telkkari. Aluksi tuntuu pieni pisto sydämessä, mutta naurahdetaan sille yhdessä. Olemme yhtä mieltä siitä, että tässä on yksi suhteemme salaisuuksista. Olen kyllä miettinyt, että mitä sitten kun ovat varhaisteini-/teini-ikäisiä?! Kiitos rohkeasta postauksesta!

Puhu muru
22/12 | 

Kiitos Katri! Jokainen joka sopivalla tavalla pystyy ystävilleen antamaan "luvan" tekee ison palveluksen. Parisuhteissa kannetaan niin paljon kotoa tai muualta kasvuympäristöstä opittuja sääntöjä, jotka pahimmillaan estävät kivoja ja jännittäviä asioita. Yksikin lause oikeassa kohtaa voi muuttaa sen, niin kuin itse mainitsit.

Mahtavaa, että sinulla ja kumppanillasi on tällainen oma salaisuus. Se vahvistaa kummasti parisuhteen seksuaalisuutta ja pitää jännitettä yllä.

 Hieman itseänikin pelottaa tuo esikoisen tuleva murrosikä... Mutta mitä nyt tuon 9-vuotiaan kanssa huomaa, on se että hän ei ole kotona enää niin paljoa. Se antaa taas omia mahdollisuuksia. Toki olen kuullut ystäväperheistä, missä on nuoria - heillä on omat ongelmansa. Nuoret liikkuvat itsekseen ja toisinaan tulevat kotiin esimerkiksi liian aikaisin... Täytyy varmaan sitten et tehdä uusi pikaseksinstrategia! ;)

Kiva, kun linkkasit osoitteesi. Täytyy stekata se! =)

Seksi on nykyään pakollinen paha
23/12 | 

Entä sitten kun itse ei saa tyydytystä pikaseksistä, vaan tarvin pitkän lämmittelyn :( Meillä vaan on tahtonut mennä siihen, että pikaseksiä harrastetaan, mutta mies on ainut joka siitä saa jotain.

Vierailija
24/12 | 

Sama. Ennen seksistä sai nauttia. Nykyään tulee vaan paha mieli kun se vartti ei ehdi tuntua oikeen missään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpossa. Hän on myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista ja naisten orgasmeista kertovan Iso O - matkaopas huipulle kirjan kirjoittaja. Blogissaan Marja kirjoittaa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja naisen elämästä. Aiheet kuuluvat Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa

Facebook

Ota yhteys bloggariin

puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat

Instagram