Olimme Linnanmäellä ystäväni kanssa heinäkuun alussa. Mukaan otettiin ystäväni lapset 9-vuotias tyttö ja 5-vuotias poika. Minulla oli mukana kaksi vanhempaa lasta eli 8-vuotias poika ja 4-vuotias tyttö. Kuopus jäi kotiin murun kanssa, mikä tuntui ihanan vapauttavalle.

 

Päiväksi valitsimme tarkoituksella hieman pilvisen päivän, mikä on osoittautunut hyväksi. Olimme samalla porukalla viime vuonna ja silloinkin päivä oli jopa viileä. Ihmisiä on pilvisenä päivänä vähemmän ja laitteisiin pääsee helpommin. Linnanmäellä voi olla kuumana päivänä valtavasti porukkaa ja pienemmille lapsille liiankin kuuma.

Aamu on aina yhtä sekasortoa, kun tiedossa on meno Linnanmäelle. Jännitys kasaantui ja lapset olivat aivan ylikierroksilla. Minua meinasi alkaa ärsyttämään, mutta sitten tajusin ottaa rauhassa. Äkkiä vain ovesta ulos, kauppaan hakemaan eväät ja ratikalla Linnanmäelle. Lapset olivat niin innoissaan, että innostus tarttui minuunkin. Ratikassa fiilis vain parani, kun vaunussa oli muitakin Lintsille menijöitä. Tuli ihan oma lapsuus mieleen.

 

Otimme kaikki rannekkeet vaikka Linnanmäellä on osa laitteista ilmaisia. Tänä vuonna en ollut raskaana eikä mukana ollut pientä vauvaa. Olin salaa odottanut, että saan taas nauttia pelosta, jännityksestä ja salaa hiipivästä pahasta olosta hurjimmissa laitteissa.

Lähdimme valloittamaan Linnanmäkeä lasten ehdoilla ja minä karkailin ”salaa” hurjimpiin laitteisiin. Isommat lapset, meidän koululaiset menivät aluksi kahden ja me menimme pienempien kanssa. Lapsuuden ystävän kanssa oli helppo olla. Naurettiin päivän aikana moneen kertaan, että lomareissuja ei kannata kaikkia tehdä aviomiehen kanssa.

 

Minun päiväni koho kohta oli Kingi, joka on yksi Lintsin hurjimmista laitteista. Ihan mahtava! Tunne vapaasta pudotuksesta oli huumaava. Kävin päivän aikana myös Ukko-Pekassa ja Kirnussakin, mutta Kingi oli parhain. Ehdottomasti. Suosittelen kaikille hurjapäille.

Isommat lapset halusivat meitä myös mukaan heidän suosikki laitteisiin ja vien isot Vuoristorataan. Saimme myös mukaamme Linnanmäen maskotin Rolle-pellen ja jarrumies ei turhaan jarrutellut. Vauhtia oli aika hurjaa! Ukkosen takia toinen kierros vuoristoradassa keskeytyi, mutta menimme myöhemmin uudelleen. Koko porukalla kävimme Vekkulassa, mikä oli pienille jännittävää ja isot näyttivät ylpeinä, mistä mennään.

 

Välillä kävimme syömässä hampurilaisateriat Lintsiburgerissa. Aikaa ei kulunut turhaan ruuan odotteluun ja kaikki olivat hyvällä tuulella. Ruoka, juoma ja pienet herkut ovatkin tärkeitä, kun on koko päivän Linnanmäellä. Hattaraa ja popcornia oli pakko saada ja äideille kahvia. Ihmettelimme etenkin pienempien lasten jaksamista.

Päivä kääntyi iltaan ja murukin tuli käymään kuopuksen kanssa Linnanmäellä. 1-vuotias kuopuskin pääsi murun kanssa ilmaislaitteeseen ja hän oli aivan onnessaan.

 

Lähdimme kotiinpäin melkein kahdeksan tunnin huvittelun jälkeen. Kaikki alkoivat olla jo väsyneitä, mutta lapset puhuivat jo ensi vuoden Lintsin reissusta. Onneksi meillä äideillä on vuosi aikaa levätä. Vaikka täytyy myöntää, että olin itsekin vähintään yhtä innoissani päivästä kuin lapset.

*Tiesitkö, että Linnanmäeltä saa ostettua tamponeita ja siteitä yksittäisinä Muumitalosta, hintaan 50 senttiä kappale. Sieltä saa ostettua myös yksittäisiä vaippoja lapsille. Lintsin tamponit pelasti mut tällä kertaa. Minusta tämä on mahtavaa palvelua. =)

Mikä on sinun suosikki huvipuistosi Suomessa? Miksi se on sinusta paras? Kerro ihmeessä minulle ja muille lukijoille lempparistasi. Ehkä siitä tulee meidän perheen ensi kesän retkikohde. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpossa. Hän on myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista ja naisten orgasmeista kertovan Iso O - matkaopas huipulle kirjan kirjoittaja. Blogissaan Marja kirjoittaa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja naisen elämästä. Aiheet kuuluvat Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa

Facebook

Ota yhteys bloggariin

puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat

Instagram