Kaupallinen yhteistyö Fisher Pricen kanssa

 

Esikoiseni sai ”laulavan koiran” eli Fisher Price Laugh & Learn Dance & Play koiran 1-vuotis syntymäpäivälahjaksi. Koirasta tuli heti rakas ja lauluja laulettiin ahkerasti. Oli hauska katsella pienen vaippapepun tanssia.

 

Siitä on jo kahdeksan vuotta, mutta koira on meillä edelleen. Nyt sillä leikkii pääasiassa pikkusiskot, mutta esikoinenkin osaa kaikki koiran laulut ulkoa. Varsin kestävä lelu!

 

Oli hassua saada uusi koira taloon. Ihan kuin olisimme saaneet koiranpennun vanhan koiran kaveriksi. Hieman eri näköinen, pehmeämpi ja uusilla lauluilla varustettu koira otettiin avosylin vastaan. Uusi koira ei vienyt vanhan paikkaa, vaan löysi paikan vanhan koiramme rinnalta ja nyt leikeissä seikkailee kaksi koiraa.

 

 

Esikoisenkin oli pakko kokeilla uutta koiraa. Hänkin huomasi heti, että uudella koiralla on uudet laulut. Kuopus liimaantui heti isoveljen viereen leikkimään huomattuaan, että hänen koiralla leikitään.

 

4-vuotias tyttömme ja 1-vuotias kuopuksemme leikkivät koirilla usein. Välillä isosisko opettaa koiran kanssa pikkusiskoa puhumaan.

 

 ”Paina käsi.” Isosisko neuvoo.

 

 ”Käsi.” Koira vastaa, kun kuopus painaa.

 

”Seuraavaksi paina jalka.” Isosisko pyytää.

 

”Hä-mä-hä-mä-häk-ki…” Koira alkaa laulaa. Pikkusisko ei tottelekaan vaan haluaa tanssia.

 

 

Uudessa koirassa tuntuu olevan enemmän kiinnostavia juttuja kuin vanhassa. Toisaalta nyt tytöt vielä tutustuvat siihen ja uutuuden viehätys on huipussaan. Kuopus tuo välillä koiran heti aamusta minulle tai murulle ja pyytää, että me laittaisimme sen päälle. Koirassa on vanhempien onneksi on/off –nappi.

 

Toki kivoista leluista myös tapellaan. Isosisko määrää tahtia ja haluaa omia välillä uuden hienon laulavan koiran. Pikkusisko kuulemma vain häiritsee ja painelee nappeja miten sattuu. Totta 4-vuotias osaa jo käyttää koiraa monipuolisemmin kuin yksivuotias. Hän esimerkiksi tykkää itsekseen lorutella koiran kanssa ja laulaa lauluissa mukana.

 

Kuopuksella koira kulkee mukana sylissä ja toisinaan taaperokärryissä tai nuken vaunuissa. Koiraa rämpytetään välillä rajustikin. Toisinaan hän jaksaa istua, kuunnella ja odottaa. Koiran vilkkuva sydän kutsuu selvästikin painelemaan. Vanhassa koirassa samanlaista ei olekaan. Pehmeä turkki saa pienen halimaan koiraa, kai se tuntuu niin ihanalle.

 

 

Tällä hetkellä siskosten suosiossa on leikkiä kotileikkiä. Koirille toki tarjoillaan myös ruokaa ja koko olohuone vallataan heille. Meillä taidetaan tällä hetkellä leikkiä enemmän kahdella koiralla kuin nukkevauvoilla.

 

Ehkä tyttäremme harjoittelevat tulevaa varten. Luulenpa, että lapsilukumme on täysi. Lapsille olemme kuitenkin luvanneet, että kuopuksen täyttäessä 5-vuotta voimme ottaa koiran. Siihen asti laulavat koirat saavat hoitaa tätä tärkeää tehtävää. Ja hyvin tuntuvat hoitavankin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpossa. Hän on myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista ja naisten orgasmeista kertovan Iso O - matkaopas huipulle kirjan kirjoittaja. Blogissaan Marja kirjoittaa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja naisen elämästä. Aiheet kuuluvat Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa

Facebook

Ota yhteys bloggariin

puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat

Instagram