”Yhtenä päivä tajusin, että en tunne enää mitään häntä kohtaan.” 

 

Näin eräs tuttavani sanoi minulle, ennen kuin jätti kumppaninsa. Vastaavanlaisia lauseita olen kuullut myös terapiavastaanotollani. Niiden äärelle kannattaa aina pysähtyä ennen kuin jatkaa eteenpäin. Muuten saattaa toistaa samoja ”virheitä” uudelleen ja uudelleen. 

 

Rakkauden alkuhuumassa ei voi kuvitellakaan, että eläisi ilman toista. Saati, että rakkaus loppuisi joskus. Jotain kuitenkin tapahtuu, usein monia pieniä asioita, ja pikkuhiljaa tunneyhteys katkeaa. Ne kuuluisat rakkauden langat katkeavat, mistä olen aiemminkin puhunut postauksessani Uudelleen toisen luokse <3.

 

Olen itsekin kituutellut suhteessa, jossa rakkaus on hiipunut hiljalleen, kunnes se on sammunut. En tiedä, onko syy ollut pelko olla yksin vai tottumus, että eroaminen on pitkittynyt. Vai enkö vain  ole halunnut huomata koko tilannetta? 

 

Kerran olen jopa lopettanut suhteen ja samana päivänä sännännyt toisen syliin. Niin järjettömän peloissani olin. Tekisi mieli sanoa, niin tyhmä olin! En kohdannut pelkoani. Enkä myöskään saanut korjattua ongelmaa. Siitä seurasi monta pettymystä ja särjettyjä sydämiä. 

 Eron lähestyessä voi kohdata monenlaisia pelkoja. Joku pelkää, ettei ikinä enää löydä ketään. Oma kumppani saattaa tunteidenkin hiipumisen jälkeen tuntua niin tutulta ja turvalliselta, että hänestä luopuminen tuntuu mahdottomalta. 

 

Mieli täyttyy kaikenlaisista selityksistä liittyen yhteisiin huonekaluihin, sukulaissuhteisiin, talouteen tai lomasuunnitelmiin. Pelko, että kumppani romahtaa, jos hänet jättää,  valtaa mielen. Toisen kivun näkeminen voi ahdistaa jo etukäteen suunnattoman paljon.

 

Kehotan ystäviänikin usein käymään edes kerran juttelemassa ammattilaisen kanssa eroon liittyvistä ajatuksista. Heille pystyn itsekin olemaan vain ystävä. Ammattilaiselle puhuminen kannattaa, sillä kukaan läheisesi ei pysty pitämään omia tunteitaan ja ajatuksiaan neutraaleina eroasiaan liittyen. Ammattilaisen kanssa voi rauhassa tuulettaa tunteita ja viisaiden kysymysten kautta saada uusia oivalluksia. 

 

Pieni hengähdys ja harkinta on paikallaan ennen suuria päätöksiä. Ja jos rakkaus on todella loppunut, eteenpäinmeno voi olla palvelus teille molemmille. Se voi olla kaunein rakkauden teko, kun antaa toisen mennä ja rakastua vielä uudelleen toiseen ihmiseen. Vaikka irtipäästäminen sattuisi alussa ihan helvetin paljon. <3

 

 

*Oletko kokenut rakkauden loppumisen? Kaikki rakkauden langat ovat vain katkenneet ja tunneyhteys on kadonnut? Miten olet ratkaissut tilanteen? Oletko löytänyt vielä tien toisen luo? Vai ovatko tienne eronneet.? Voit jakaa kokemuksesi tähän, jos haluat. Sinun tarinasi, voi olla jollekin toiselle hyvin tärkeä. Ja muistetaanhan lempeys muita kohtaan, vaikka jonkun tarina ärsyttäisi sinua – blogini ei ole paikka, jossa tuomitaan muita.

*Jos et ole vielä Puhu murun seuraaja ja tykkääjä Facebookissa, tule mukaan matkaan! Nostan siellä kiinnostavia artikkeleita, vanhoja ja uusia blogejani. Toisinaan arjen kuulumisia ja oivalluksia. Olisi mahtavaa, että sinäkin olisit mukana ja kommentoisit siellä. =)

*Kuvat Pixabey

Kommentit (16)

Kipuilua
17/16 | 

Meillä oli aikoinaan paljon ongelmia exän kanssa. Silti itse halusi vain taistella ja taistella, mutta ei koskaan edes harkittu terapiaa. Oli kaksi pientä lasta.
Lopulta se päätös vaan oli tehtävä, ero. Ja se päätös oli vaikein ikinä! Nyt hajoaa lasteni perhe, miksi haluan kasvattaa lapseni ilman ydinperhettä? Vihaavatko lapseni minua sen takia myöhemmin? Entä jos kuitenkin jäisin, lasteni takia? Ehkä asiat ei kuitenkaan ole niin huonosti? Ei! Kyllä ne olivat ja me ei pystytty niitä asioita selvittämään enää mitenkään. Olin katkeroitunut, vihainen.
Exä löysi uuden heti erottua, itsekkin löysin elämäni suurimman virheen. Mutta, nyt 5v myöhemmin ollaan exän kanssa todella hyvissä väleissä. Exäni vaimo on yksi maailman kultaisimmista ihmisistä jonka tiedän. Olen itse omalla tahollani naimisissa. Voimme vierailla toistemme luona, kahvitella ja viettää muuten vain aikaa. Ero oli paras asia mitä pystyimme tekemään, koska nyt lapsillamme on vanhemmat jotka pitävät yhtä ja taistelevat yhdessä lastemme puolesta. Toki nyt on tullut se vaihe, että miksi äiti ja isä ei ole enää yhdessä, mutta olemme kertoneet, että asiat on paremmin näin. Olemme hyviä ystäviä ja katkeruus menneisyydestä on poissa. Kipeää se teki, mutta nykyään olen onnellinen, että uskalsin lähteä.

Puhu muru
18/16 | 

Kiitos kokemuksesi jakamisesta Kipuilua. Toit tärkeän näkökulman esille, oman elämänne kautta. Joskus ero voi todella olla askel parempaa vaikka se tekisi todella kipeää. Se voi rauhoittaa tilanteen ja tuoda ihmisiä jopa lähemmäs toisiaan. On todella hienoa, että olette hyvissä väleissä ja uusilla kumppaneillakin on omat tärkeät paikkansa. Lapsetkin varmasti arvostavat sitä. Rakkauden ympäröimänä on hyvä kasvaa, vaikka ei olisikaan ydinperheessä. <3

Suny
19/16 | 

Meillä ensimmäisen puolen vuoden jälkeen mies ei enään ollutkaan "halailijatyyppiä". Tulimme muuten hyvin toimeen, olimme parhaita ystäviä. Itselläni rakkauteen kuuluu kuitenkin paljon koskettelua ja huomioimista. Jaksoin "kerjätä" rakkautta ja huomiota jopa 2vuotta. Tämä aika oli raskasta, sillä tunsin etten riittänyt ja pelkäsin että olisin huono. Toinen ei halunnut näyttää rakkauttaan useimmiten. Itsetuntoni kärsi ja tästäkin kumppanini ruoti minua.
Lopulta en enää jaksanut yrittää, mutta tämäkin vaihe kesti ainakin puoli vuotta, jonka aikana valmistauduin henkisesti eroon. Kun asia tuli puheeksi, olivat molemmat omilla tahoillaan valmiita ja ero oli täysin kivuton.
Nyt olemme vain hyvät ystävät ja tunnen olevani heti onnellisempi ja itsevarmempi kuin pitkään aikaan!

Puhu muru
20/16 | 

Kiitos kokemuksesi jakamisesta Suny. Kerrot rohkeasti suhteesta, jossa ei ollut kaikki hyvin, mutta silti se jatkui. Niin se menee monella muullakin. Tuo vaihe oli varmasti raskas monella tapaa ja ristiriitainenkin. Ehkä sillä kaikella oli oma merkityksensä ja eron hetkellä olitte valmiita. Kirjoituksestasi kuuluu myös oma prosessisi, olet selvästi käynyt itseksesi läpi, miksi kaikki meni niin kuin meni. 

Ihana kuulla, että olette nyt hyviä ystäviä ja sinä olet onnellinen sekä itsevarma. Elämä taitaa taas hymyillä. <3

Pakosta yhdessä
21/16 | 

Elän tällä hetkellä tuota tunteetonat elämää. Toki tunteita on mutta vain negatiivisia. Sen verran huono olo tässä avioliitossa että en todellakaan haluaisi olla tässä.
Valitettavasti yhteinen asuntolaina ja sen mukana iso kiinteostö jarruttaa oman elämän aloittamista.
Näen asian niin että kaksi erillään onnellista vanhempaa on parempi kun yhdessä onnetonta.
Toinen roikkuu vielä kiinni ja se tekee asian vielä rankemmaksi.
Lasten ei todellakaan ole hyvä olla sellaisessa ympäristössämissä vanhemmat voi huonosti.
Asialle ei aina vaan voi mitään kun yhteiset velat ja muut velvollisuudet painaa.
Tietenkin haluaisin lähteä lasten kanssa pois mutta se vaan ei ole mahdollista.
Haluan myös että lapset saa olla isänsä kanssa mutta minä en hänen kanssa halua elää.

Puhu muru
22/16 | 

Kiitos kokemuksesi jakamisesta Pakosta yhdessä. Elämäntilanteesi on haastava tällä hetkellä. Tunsin surua lukiessani "pakon" sanelemasta tilanteestanne. Taloudelliset seikat voivat joskus aiheuttaa loukun, josta ei vain pääse noin vain pois. 

Olisi hyvä, että saisit kuitenkin jonkun kanssa purkaa omia ajatuksiasi. On rankkaa pitää kaikkea sisällään ja yrittää selviytyä jokaisesta päivästä negatiivisten tunteiden keskellä. Niin kuin sanoit, se on lastenkin etu jo vanhemmat voivat hyvin.

Voit soittaa esimerkiksi Sexpo-säätiön maksuttomaan puhelinneuvontaan. Siellä vastaa aina koulutettu seksuaalineuvoja tai seksuaaliterapeutti. Heidän kanssaan voi käydä läpi omia tunteita luottamuksellisesti. Uskon, että se auttaisi sinua jaksamaan. Voit myös kumppanillesi ehdottaa, että hänkin soittaisi. Myös oman kunnan pariterapia tai perheterapia mahdollisuuksia kannattaa tarkastella. Osassa kunnista seurakunta tarjoaa maksuttomia palveluita. Myös neuvolan kautta kannattaa kysyä.

Toivottavasti tilanteenne selviää mahdollisimman pian ja pääsisitte rakentamaan uutta elämää eri osoitteissa, niin kuin toivot. Voimia sinulle. <3

Sexpon puhelinneuvonta

Mosaiikki
23/16 | 

Oman eroni olisi pitänyt tapahtua aikaisemmin. Voimme kaikki pahoin. Mutta pelko esti minua tekemästä päätöstä. Toivoin salaa, että tapahtuisi jotain niin räikeää, että voin ottaa siitä syyn eroon. Lopulta ex-mieheni otti ja lähti karmit kaulassa kahden tunnin varoitusajalla. Olisinpa uskaltanut erota aikaisemmin. Exäni on vaikea ihminen ja alistuin elämään toisen elämää ja mukautumaan toisen vaatimuksiin. Hänellä on sairaus ja hän tarvitsee sitä eikä siedä tätä. Hän kävi terapiassa työssä saamiensa vammojen tähden, mutta ei halunnut perhettä mukaan, vaikka se kaikki vaikutti meihin myös. Nyt ex voi paremmin, mutta ei hän mihinkään muutu. Häntä täytyy osata käsitellä ja olen joutunut opettelemaan uudelleen vetämään rajat sille, mitä suostun ottamaan vastaan. Eromme alussa olin se syyllinen, jonka takia liitto ei onnistunut, mutta välillä ex ymmärtää oman isänsä myös. Lapsen tähden olen tekemisissä hänen kanssaan, ja pidän ystävällisen mutta asiallisen linjan. Ex kuvittelee että olemme ystäviä. Onneksi hän nykyään tapaa lastamme ja käytännöt sujuvat, mutta edelleen hänen mielipiteensä on hyvin vahva ja on tilanteita, joissa hän tahallaan laittaa kapulaa rattaisiin, voidakseen hallita elämäämme. Onneksi asumme eri paikkakunnilla.

Puhu muru
24/16 | 

Kiitos kokemuksesi jakamisesta Mosaiikki. Olet joutunut käymään pitkän tien ex-kumppanisi kanssa. Syyllisyyden tunteiden kanssa taistelu on varmasti ottanut koville. Toivottavasti osaat nähdä jo tilanteen armollisemmin. Parisuhteessa on aina kaksi, eikä kaikki ole silloin vain sinun vikasi. Ja jälkikäteen moni asia näkyy selkeämmin. Myös se, että olisi pitänyt erota aiemmin. Ehkä joku muu saa voimaa omaan päätökseensä kirjoituksesi tukemana.

On kuitenkin hyvä, että olette nyt eronneet. Olet selvästi ottanut elämäsi haltuun ja pidät rajoistasi huolta. Rajattoman ex-kumppanin kanssa se vie varmasti vieläkin voimiasi. Mikä on ikävää. Kaikkien haasteiden keskellä olet kuitenkin mielestäni toivonut todella hienosti ja lapsien etu on ollut mielessäsi. Pidä jatkossakin itsestäsi ja lapsista huolta. <3

Vierailija
25/16 | 

Olemme eronneet puolisoni kanssa. Meillä oli lapsemme syntymää ennen jo vaikeita hetkiä, ja aloin huomata millainen ihminen toinen oikeasti oli, jotenkin heräsin ns. todellisuuteen. Meillä oli ollut epävarmuutta suhteessa jo aiemmin, mutta olimme sinnikkäästi yhdessä ja halusimme yrittää vielä ja olla yhdessä kuitenkin. Mietin aikalailla välillä että, jos toinen muuttuukin tai käytös muuttuu. No lapsemme synnytyksen jälkeen ongelmat lisääntyivät, riitelimme todella usein ja olimme uupuneita ja väsyneitä, sekä stressaantuneita. Kaikki oli uutta ja tuntui, että olimme muuttuneet lapsen myötä kumpikin. Mutta sekin etten tuntenut oloani enää omaksi itsekseni ja hyväksi hänen kanssaan ja seurassaan. Meidän parisuhteen ongelmat kasaantuivat ja paisuivat, huomasin myös että kumppanini ei aio muuttua ja en itsekään tunnu muuttuvan paremmaksi ja samantyyliseksi enää.. olimme erillämme toisistamme ja tuntui että välillemme oli kasvanut syvä kuilu, emmekä enää halunneet edes yrittää vaikka itse kävin terapiassa, niin tuntui että hoidin itseäni siellä enkä suhdetta parempaan kumppanin kanssa. Ja se että jos toinen yrittää, niin mitä se loppujen lopuksi pelastaa siltä suhteelta. Tunnen oloni paremmaksi ja onnellisemmaksi yksin, kuin siinä suhteessa, ehkä alan pääsemään irti kahleista ja synkästä varjosta yläpuolellani, sekä pikkuhiljaa löytämään itseni takaisin. Emme aio enää palata yhteen, pystymme onneksi lapsen takia olemaan hyvin väleissä ja sopimaan asioista ja se on mielestäni tärkeintä.

Puhu muru
26/16 | 

Kiitos kokemuksesi jakamisesta Vierailija. Aika ennen eroa, kuulostaa kovin raskaalta ja symbolinen kuvauksesi syvästä kuilusta kuuluu sanoissasi. Joskus on aivan oikein päästää irti kahleista. Aina ei mikään taistelu tai yritys riitä, tilanteet eivät ole niin yksinkertaisia. Harva haluamalla haluaa erota.

Olen onnellinen puolestasi, että olet löytämässä itsesi uudelleen. Jos tykkäät yhtään lukea kirjoja esimerkiksi Bruce Fisherin kirja Jälleenrakennus on todella hyvä ja voi auttaa omassa pohdiskelussa eron jälkeen. Se löytyy todennäköisesti kotikuntasi kirjastosta. Ja lapsenne ja teidän molempien kannalta, todella hienoa, että olette hyvissä väleissä. Yritä kääntää kasvosi rohkeasti aurinkoon synkkien vaiheiden jälkeen. <3

Vierailija
27/16 | 

Me molemmat olimme sitä mieltä jo heti alussa että "Eroa ei saa tulla."
Nyt olemme olleet avioliitossa jo melkein 50 vuotta ja olemme kavaneet niin yhteen että ei vois ajatellakaan eroa.
Miten tähän on päästy? Se asenne jo että ero ei ole mielestämme oikea tie, vaan että asat täytyy selvittää ja yrittää ratkaista, kuusi kaksion auttanut. Kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen ovi avautuu. Näin sen olemme me yhdessä kokeneet

Puhu muru
28/16 | 

Kiitos kommentistasi Vierailija. Teillä on ollut pitkä taival yhdessä. Onnittelut siitä. Minunkin isoäitini ehti olla isoisän kanssa naimisissa 50 vuotta, kunnes isoisä nukkui pois. Jotain kaunista pitkissä liitoissa on. En kuitenkaan halua ammattilaisena tai yksityishenkilönä romantisoida pitkiä liittoja liikaa. Arvostan mielipidettäsi, mutta en itse allekirjoita sitä.

Kaikki suhteet eivät parane tai ongelmat ratkea vaikka kuinka haluaisi. Joskus ihmiset ovat vain vääränlaisia toisilleen tai ongelmat liian suuria. Rakkaus voi olla yksinkertaisesti loppunut, eikä ole halua enää palata toisen lähelle. On hyvä asia nykymaailmassa, että kenenkään kanssa ei ole pakko olla ja on vapaus erota. Vanhempien onnellisuus vaikuttaa vahvasti myös lapsiin ja onneton tai riitaisa ilmapiiri ei ole lapsienkaan etu.

Vierailija
29/16 | 

Kysyt, että mistä tietää, että rakkaus loppuu? Minusta sinun pitäisi kysyä myös, että mistä tietää, että rakkaus alkaa?
Rakkaudella ei ole virallista määritelmää ja tuntuu, että tänä päivänä joka ikinen ihastuminen, huuma, himon tunne, läheisyyden kaipuu, itsensä peilaaminen toisen kautta, hedonismi, narsismi ja jopa itsetuhoisuus voidaan nimetä "rakkaudeksi". Paras neuvo, jonka olen koskaan saanut on: "Rakkaus ei ole tunne, substantiivi. Rakkaus on verbi." Avioliitto ei lopu silloin kun kumpikin rakastaa (verbi) eikä keskity erilaisiin hormonien säätelemiin tunteisiin, jotka vaihtelevat hetkittäin, päivittäin ja vuosittain. Suhde pysyy hyvänä silloin kun kumpikin keskittyy päivittäin rakkauden TEKEMISEEN, eli rakkauden tekoihin. Rakkaus on sitä, että tekee rakkauden tekoja. Ei mitään muuta. Jos ei tee rakkauden tekoja, ei rakasta. Voi himoita, haluta, tuntea hellyyttä, tuntea vetoa, mutta rakkaus motivoi rakkauden tekoihin. Ei siis anneta rakkauden kärsiä inflaatiota ja tunnistetaan aito rakkaus: se on voima, joka motivoi molemmat rakkauden tekoihin arjessa ja juhlassa, joka päivä. Ja se ei sammu eikä vaihtamalla parane.

Puhu muru
30/16 | 

Kiitos kommentistasi Vierailija. Näkökulmasi on tärkeä. Eikä rakkauden määritelmää varmaan voi kukaan ihan lopullisesti määritellä. Olen useassa blogitekstissäni puhunut rakkauden teoista, toisen huomioimisesta, kunnioittamisesta ja arvostamisesta. On selvää silti, että ihminen kaipaa myös esimerkiksi intohimoa ja läheisyyden kaipuuta. Kaikissa tilanteissa kuitenkaan rakkauden teotkaan ei riitä. Voi olla, että toinen jo päästänyt irti tai kahden ihminen välinen kuilu on kasvanut liian suureksi.

En itse lähde tuomitsemaan ketään tai sanomaan, että rakkaus kestää, jos siitä pitää huolta. Tämä on elämää ja elämä voi yllättää. Haluan mieluummin kulkea rinnalla ja pohtia, miksi tähän pisteeseen tultiin. Ja mihin suuntaan ihminen haluaa jatkaa matkaansa.

Ritu84
31/16 | 

Pakko nyt purkaa tämä tänne.
Elän parhaillaan tilannetta jolloin oon havahtunut ettei kumppani enää kiinnosta ja pienetkin jutut ärsyttää.
Keväällä meillä oli riitaa joka johtui ihan täysin miehen omasta välinpitämättömyydestä ja asenteesta "teen mitä haluan välittämättä muista!" Ehti hän minut humalassa haukkua asian tiimoilta ja ennenkuin lopulta nieli ylpeytensä ja pyysi anteeksi.
Kesällä sama toistui taas. Eikä asiasta oltu edes pahoillaan, "minä teen asiat näin ja näin ja sillä sipuli", välittämättä yhtään miltä minusta tuntui ja mitä halusin "sitte oltaisiin tehty sun pillien mukaan!"
Kuukausi sitte riideltiin, joka johtui taas, kas kummaa miehen uppiniskaisuudesta ja välinpitämättömyydestä.
Taas häntä vaan syytetään kaikesta ja yritti jälleen vierittää vastuun mulle.
Tästä kehkeytyi viikon(!) mittainen riita, lähdin yhteisestä asunnosta ystävän luo. Paljon syyttelyä ja mies käyttäytyi viesteissä kun mielipuoli, teksti oli aggressiivista, kysyin että onko kaikki hyvin ja tarvitko apua, sekin otettiin vaan vittuiluna, vaikka olin aidosti huolissaan ettei ajoittain itsetuhoinen miesystävä tee itselleen mitään, oon jo kerran tullu kiireellä kotiin kun hän puhui viiltely aikeistaan...
Hän haukkui samalla mun perheen, uhkasi vahingoittaa mun lemmikkejä, heittää kamat pihalle.. ihan kun olisin tapellut 15-vuotiaan kanssa!
Myös hänen suhtautuminen alkoholiin ja huumeisiin on raivostuttavaa.
Ei haittaa jos joku polttaa jointin silloin tällöin. Mutta hänen huumemyönteisyys on ihan eri luokkaa. Kaikki otetaan mitä tarjotaan.. ilme kirkastuu kun joku mainitseekin vaikkapa tuon kannabiksen ja kieli melkein lipoo huulia 🤢.
Hän sai myös vahvoja lääkkeitä kipuihin joilla retostelee "tää on ku laillista huumetta" ihan ku se olis super siistiä että lääkkeet luetaan huumeiksi kadulla käytettynä.. hän on muuttunut ihan täysin, järkähtämättömän rauhallisesta ja ymmärtävästä miehestä on tullut sellainen äkäinen tinttaileva ja nalkuttava (mies)menkkahirmu ettei oo tosikaan! Se jatkuva pienistäkin asioista nalkutus ja huomauttelu.
Hän on kuitenkin myös pelottavan ripustautunut, "en voisi elää ilman sua" jne. Siis tuntuu että tukehdun siihen miten riippuvainen tuo minusta on.
En vain ymmärrä, mitä tapahtui että tilanne on tämä?
Milloin omat tunteet loppui ja miksi?
Vaikka mies vaikutti hyvältä minulle vielä 6kk sitten?
Hämmennyn.
Olen myös pahoillani hänen puolestaan, en tahtoisi satuttaa ketään. Enkä aiheuttaa pahaa mieltä.
Mutta suhde ei voi jatkua nykyisellään. Liikaa tullut nyt tälle herralle miinuksia puhui siitä että hänellä on alkoholismiin taipumuksia.. ja sillä että "kyllä se on ihmeellistä että tarvitaan Jointti tai lääkkeet (ne vitun lailliset huumeet) että saan päivän käyntiin ja tulee edes siedettävä olo, muttah.. ei mahda mitään". Asia kuitattiin niinkuin se olisi täysin mitätön ja "niin vaan asiat kuuluu mennä" mentaliteetti..
Oon aiemmissa suhteissa nähnyt sekakäytön ja alkoholismin. Sitä en halua enää toistamiseen.

En näe muuta mahdollisuutta kuin lähteä, ottaa oma asunto ja saada tilaa ympärille. Ajatus omasta kodista tekee tunteen kun vapautuisi kahleista. Ahdistus poistuu ja on mukavampi olla kaikin puolin. Oon jo mielessäni sisustanut kotia ja miettinyt mitä pitää hankkia ja mistä :)
Ristiriitaa aiheuttaa myös se ettei me olla asuttu yhdessä kuin pari kuukautta.
En vain ehkä ollut valmis kuitenkaan yhteenmuuttoon ja nyt tilanne tukahduttaa minut alleen.
Ero ei edes oikeastaan haittaa ja tuntuu todella kamalalta edes kirjoittaa tätä.
Hämmentävää vain on edelleen se, mihin ihmeeseen tunteet hävisi?

Ritu84
32/16 | 

Tästä meidän viikon riidasta, myönsi että "olisin voinut lopettaa koska tahansa, mutta eipähän tehnyt sitä"
Myönsi myös senkin että ihan turhaan jatkoi tarpeettomasti riitaa..
Uskomatonta että aikuinen kolmekymmentä vuotias mies alentuu ihan kakara tasolle ja loukkaantuu sitten siitä ku koen pelkoa tuon riidan ja hänen aggressiivisen ulosantinsa jälkeen. "En edes ollut vihainen"
Menneessä elämässä turpiini saaneena pelottaa ihan aidosti että mitä se riita sitten on kun tuo suuttuu tosissaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpossa. Hän on myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista ja naisten orgasmeista kertovan Iso O - matkaopas huipulle kirjan kirjoittaja. Blogissaan Marja kirjoittaa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja naisen elämästä. Aiheet kuuluvat Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa

Facebook

Ota yhteys bloggariin

puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat

Instagram