Kaupallinen yhteistyö WSOY:n kanssa

Oletko sinäkin kova innostumaan? Olet utelias ja innokas oppimaan uutta? Jaksat painaa töitä sen eteen, että teet jotain millä on sinulle merkitystä? Onko sinullakin unelmia, mitä pidät sisälläsi etkä ole ihan varma, voiko niihin uskoa?

 

”Kutkuttava tunne on vain puoli ruokaa. On tärkeää kuunnella mieleen juolahtelevia ajatuksia, mutta vähintään yhtä tärkeää on analysoida niitä.”

(Suoralainaus Unelmahommia kirjasta s. 21 – Satu Rämö)

 

Lähde unelmatyötäsi kohti, jos sinulla on sellainen, mutta et tee sitä vielä. Jos mietit, mihin suuntaan lähteä, hyvä! Tai oikeastaan hienoa! Matkasi on alkanut. Jos tarvitset matkaopasta, Unelmahommissa -kirja voisi olla juuri se.

 

Avaan sinulle vähän sitä, mitä tämä uuden uutukainen kirja on minulle antanut. Mutta mennään aluksi M.o.w -ravintolaan, jossa sain kirjan.

 

Olin viime viikolla kahden upean naisen uuden kirjan julkistustilaisuudessa.  Salamatkustaja bloggaaja alias Satu Rämö ja Lähiömutsi bloggaaja alias Hanne Valtari kirjoittivat kirjan Unelmahommissa.

 

Kappas, että se puhutteli minua!

 

Sadussa ja Hannessa oli läsnä jotain, mikä sai rinnassani ilon läikähtämään. He uskalsivat olla rohkeita. He ovat menneet eteenpäin luoden oman unelmien työpolun, joka puhuttelee heitä syvemmin kuin vain työura. Se on vaatinut heiltä epävarmuuden sietoa ja uskoa omiin kykyihin. Ja ikäviä juttuja, onneksi he kertovat myös haasteistaan kirjassa.

 

”Tajusin, että vaikka kuinka rakastaa työtään voi silti väsyä. Voi kulua niin loppuun, että täytyy pysähtyä pariksi viikoksi vain jotta saa oman hengityksen tasaantumaan.”

(Suoralainaus Unelmahommia kirjasta s. 230 -Hanne Valtari)

Olen itse lähtenyt kohti omaa unelmatyötäni aivan keskellä ruuhkavuosia, eli toisen lapseni syntymän jälkeen. Epävarmuuden tunne ja vuorokaudessa loppuvat tunnit – niin tuttua. Oli helpotus kuulla Hannen ja Sadun pohdintaa samoista teemoista kirjassa.

 

Minulla on ollut oma visioni unelmahommistani jo pitkään. En ole silti halunnut kahlita itseäni, vaan antaa innostuksen johdattaa.

 

Unelmahommissa -kirja muuttui minun käsissäni reflektoinniksi omasta matkastani tähän asti ja suuntaviivoista kohti tulevaa. Pääsin sen avulla katselemaan omia valintojani vähän kauempaa, mikä on ollut antoisaa. Se on synnyttänyt oivalluksia ja uusia suunnitelmia.

 

Unelmahommissa -kirja on tietokirja. Mutta ei yhtään sellainen tylsän kalsa opus, josta osan voi mennä ohi, jos ei tunne alan sanastoa. Kiitos tästä! On tärkeää, että tietokirjojakin on monenlaisia.

 

Elämä on vahvasti läsnä kirjassa tiedon rinnalla. Elämänmaku tulee Sadun ja Hannen poluista, mutta myös lukuisista muista äärettömän kiinnostavista kirjan sivurooleja vetäviltä ihmisiltä. Yksi näistä hurmaavista ihmisistä on esimerkiksi Maaretta Tukiainen.

 

Arvostan myös oikeita luku, joita kirjassa on esimerkiksi bloggarien palkkioista, vaikka niitä olisi voinut olla enemmänkin. Osa kirjasta on hieman liian hattaraa, mutta se sopii hyvin niille, jotka vasta haaveilevat unelmahommastaan.

Olen itse jo tosi toimissa tekemässä ja menossa aina vain lähemmäs unelmahommiani. Siksi varmaan kaipasin jossain kohti lihaa luiden ympärille vieläkin enemmän.

 

Onni on, että Unelmahommissa -kirjaa voi lukea sekaisin, viimeisistä luvuista alkuun päin tai siellä täällä innostuksen mukaan hyppien. Ruuhkavuosia elävänä arvostan tällaista joustavuutta suuresti. Ja se myös ruokkii innostusta. Kirja mahtuu myös hyvin laukkuun!

 

Aina kun avaan Unelmahommissa -kirjan, voin kysyä itseltäni. Mikä minua tänään puhuttelee? Ja sitten vain inspiroidun! Suosittelen tätä jokaiselle, jolla on kutkuttava tunne, että jossain on se haaveiden työ, joka saa sinut hymyilemään.

 

Lopuksi vielä yksi kirjan suurista opeista minulle:

 

 ”Anna siis pään kohota pilviin, mutta pidä jalat maassa ja taskulaskin taskussa!”

(Suoralainaus Unelmahommissa kirjasta s.337 - Satu Rämö)

 

 

*Millaisesta työstä sinä haaveilet? Tai mitä työtä sinä teet, jos olet jo unelmahommissa? Olisi ihana kuulla teidän lukijoiden tarinoita ja haaveita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpossa. Hän on myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista ja naisten orgasmeista kertovan Iso O - matkaopas huipulle kirjan kirjoittaja. Blogissaan Marja kirjoittaa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja naisen elämästä. Aiheet kuuluvat Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa

Facebook

Ota yhteys bloggariin

puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat

Instagram