Olen kantanut puolikasta tästä tarinasta mukanani koko elämäni. Tarinaan on tullut uusia kulmia matkan varrella. Ja matka jatkuu edelleen.

 

Tätä kirjaa ei olisi syntynyt ilman toista. Toinen on Sami Minkkinen. Mies Havaintoja parisuhteesta -blogin takaa. Me emme tunteneet mistään ja vuosi tapaamisesta meillä on yhteinen kirja.

 

Joku kysyy varmaan miksi?

 

Ehkä tähdet olivat oikeassa asennossa. Kaksi ihmistä tapasi yhden puhelun päätteeksi ja juttua riitti. Olimme pohtineet samoja asioita ja jaoimme samoja ajatuksia. Päätimme alkaa kirjoittaa yhdessä. Siitä alkoi Marjan ja Samin seksisuhde, mikä ei ollut tavallinen seksisuhde. Se oli seksisuhde, missä kävimme läpi virtuaalisesti keskustelemalla omat seksuaalihistoriamme. Ja siitä jalostui tämä kirja.

 

Haluamme olla rehellisiä ja rohkeita. Ylpeitä omista poluistamme ja rakkauksistamme. Nauraa elämälle, itkeä haavojemme äärellä ja hymyillä mokille. Antaa muillekin luvan katsoa rohkeasti ja samaan aikaan arasti omaan menneeseen.

 

Kirjamme on jotain uutta. Sellaista Suomessa ei ole ennen tehty. Siinä kohtaavat kahden ihmisen tarinat, seksuaalisuus ja rakkauden kokemukset. Silti kirjassa on läsnä jotain universaalia. Sillä vaikka jokaisen ihmisen elämä on ainutlaatuinen, on meidän kaikkien tarinoissa paljon samaakin.

 

Ehkä suurin henkilökohtainen toiveeni olisi, että jokainen kirjan lukija lähtisi jo lukiessaan tutkimaan omia polkujaan. Miten juuri hänen seksuaalihistoriansa on rakentunut? Mitä seksuaalisuus hänelle merkitsee ja mitkä kaikkia asiat ovat siihen vaikuttaneet?

 

Me olemme lukijan ystäviä ja tukena on teoriaa seksuaalisuuden kehityksestä eri ikävaiheissa. Lähtisitkö mukaamme matkalle?

 

Meidän kirja Pannaan menemään – Kaksi tarinaa rakkaudesta ilmestyy huhtikuussa 2017. <3 Kirjan voit ostaa ennakkoon tästä linkistä.

 

P.s Tämä kirja sopii myös terapeuttien ammattikäyttöön ja oppikirjaksi. Kirjamme on saanut Sexpo-säätiön suosituksen.

 

* Kommentteihin voi laittaa kysymyksiä, ajatuksia tai toiveita liittyen kirjaamme. Olisi kiva kuulla, mitä kirjamme herättää sinussa! Ja jos olet bloggaaja tai median edustaja laita minulle rohkeasti meiliä puhumuru@gmail.com, niin voit saada kirjan arvostelukappaleen. 

 

*Kirjan kansi: Bifu

*Marjan ja Samin kuva: Miikka Pirinen

*Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Kosmos

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpossa. Hän on myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista ja naisten orgasmeista kertovan Iso O - matkaopas huipulle kirjan kirjoittaja. Blogissaan Marja kirjoittaa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja naisen elämästä. Aiheet kuuluvat Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa

Facebook

Ota yhteys bloggariin

puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat