Jokaisella meillä on oma äiti. Se voi olla biologinen tai kasvattiäiti, jonka lapsena on saanut kasvaa. Hän voi olla läheinen tai kaukainen.

 

Oman äidin lisäksi meillä voi olla monia muita äitejä elämässämme. Emme välttämättä tunnista heitä äiteinä tai kutsu heitä äideiksi. Mutta he ovat naisia, joilla on ollut erityinen merkitys kasvutarinassamme.

 

Olemme saattaneet kulkea yhdessä vain lyhyen matkaa. Se matka on silti voinut olla hyvin merkityksellinen. Toisten kanssa yhteinen taival voi jatkua läpi  elämän.

Minullakin on ollut elämän tuomia äitejä oman äitini lisäksi. He ovat olleet rinnallani, kun olen ollut yksin uudessa kaupungissa. Tai kun olen juuri tullut äidiksi ja etsinyt vielä omaa tapaani olla äiti. Heitä olen kuunnellut välillä paremmin kuin omaa äitiäni, koska he eivät ole olleet liian lähellä.

 

Tänään äitien päivänä olen äärettömän kiitollinen heille jokaiselle. Erityisen kiitollinen olen silti omalle äidilleni ja isoäidilleni elämästäni. On hienoa olla itsekin äiti ja kuulua tähän äitien ketjuun. Äitinä oleminen on yksi elämän rikkaus eikä sitä ole sidottu vain biologiaan. <3

 

*Onko sinulla ollut elämässäsi useita äitejä? Mistä olet kiitollinen omalle äidillesi tai elämäsi muille äideille? Voit kommentoida tähän ja kirjoittaa vaikka kaikille äideillesi terveisiä.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpossa. Hän on myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista ja naisten orgasmeista kertovan Iso O - matkaopas huipulle kirjan kirjoittaja. Blogissaan Marja kirjoittaa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja naisen elämästä. Aiheet kuuluvat Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa

Facebook

Ota yhteys bloggariin

puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat

Instagram