Kirjoitukset avainsanalla ystävänpäivä

Ihanaa ystävänpäivää! Sydämiä pullollaan olevan päivän ei tarvitse olla kaupallista riemujuhlaa. Voit aivan hyvin kokeilla suunnittelemaani kolmen kohdan rakkausreseptiä, joka ei maksa mitään mutta vahvistaa varmasti rakkauden lankoja välillänne. Ja mikä parasta: jos unohdit koko ystävänpäivän, tätä reseptiä voit käyttää koska vain!

 

Puhu murun rakkausresepti:

 

  1. Huomioi kumppanisi aamusta alkaen. Kaipaako hän aamulla hellimistä vai nauttisiko hän sinun valmistamastasi aamupalasta? Jo se, että arkiaamuna saa nukkua puoli tuntia pidempään on ruuhkavuosien luksusta. Jos olette jo töissä muista häntä tekstiviestillä, mikä saa hymyn huulille.
  2. Kunnioita kumppaniasi ja osoita se hänelle teoin ja sanoin. Ole kuulolla: miten hänen päivänsä on mennyt?  Katso silmiin ja kuuntele. Kunnioitus voi olla myös oman tilan antamista toiselle tai mahdollisuutta pieniin päiväuniin. Muista laittaa puhelin ja läppäri pois siksi aikaa, kun kohtaatte. Ole vain häntä varten.
  3. Arvosta kumppaniasi arjessa. Näe rakkaasi panos niin arjen hulinoissa kuin työelämässä. Vaikka kumppaneilla ei olisi samanlaisia harrastuksia, niin silti moni kaipaa oman kumppanin arvostusta itselle tärkeää asiaa kohtaan. 

Bonuksena

Olen puhunut aiemminkin halutuksi tulemisen tärkeydestä. Voi miten moni nainen kirjoitti siitä tulevassa orgasmikirjassani Iso O –matkaopas huipulle! Tämä tiedoksi teille, joilla kaikki on  hyvin, eikä seksuaalisuuden saralla ole haasteita. 

Anna kumppanin todella tuntea, miten haluttava hän on. Voit tehostaa fiilistä pienellä kiusoittelulla jo edellisenä päivänä. Toteuta yhden lounastauon tai illan ajan hänen toiveitaan. On toive sitten hellyyttä tai piiskaamista. 

Moni ihminen miettii aivan liian pitkään seksuaaliterapiaan tuloa yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Vaikka totuus kuitenkin on, että rakastamisen taito ja seksuaalisuuden polut eivät kaikille ole auenneet. Tai jostain syystä nämä polut vain ovat  lähteneet menemään ihan metsään.

 

Nyt sinun ei enää tarvitse miettiä, vaan voit rohkeasti osallistua yhden ilmaisen seksuaaliterapiakerran arvontaan minun vastaanotolleni Sexpo-säätiöön! Voit käyttää seksuaaliterapiaan joko 45min (ovh 80e) tai 75min (ovh 110e) ajan oman fiiliksesi mukaan. Voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi tai kumppaniin rinnastettavan henkilön kanssa. 

 

Tässä ohjeet arvontaan: Arvonta alkaa NYT! Käy kommentoimassa nimimerkin ja sähköpostin kera, millainen on sinusta paras ystävänpäivälahja. Arvonta päättyy ensi sunnuntaina18.2.2017 klo 23:59. Ilmoitan täällä kommenteissa voittajat ja laitan heille kaikille myös henkilökohtaisesti sähköpostia. Ajan seksuaaliterapiaan voi varata ja käyttää vuoden 2018 aikana. Onnea kaikille arvontaan! =)

 

*Avauskuva Panu Pälviä. Toinen kuvat Pixabay.

*Käy tsekkaamassa täältä kotisivuni, jos haluat tietää minusta lisää. Voit lukea myös postaukseni Miksi minusta tuli seksuaaliterapeutti ja Seksuaaliterapeutti vastaa: Totta vai tarua seksuaaliterapiasta.

*Jos et ole vielä Puhu murun seuraaja ja tykkääjä Facebookissa, tule mukaan matkaan! Nostan esiin kiinnostavia artikkeleita sekä vanhoja ja uusia blogitekstejäni. Toisinaan arjen kuulumisia ja oivalluksia. Kuvia elämästäni pääsee seuraamaan Puhu murun Instagram tililtä. <3

Kommentit (47)

Omenapuuro

Tänään paras ystävänpäivälahja on puhelu oman rakkaan kanssa <3 Välimatka kutistuu hetkeksi, kun voi jutella ihan kaikesta, myös piiskaamisesta :P

Parasta on ollut se, että voi hyväksyä toisen omana itsenään ja tuntea olevansa itse hyväksytty omana itsenään. Sen parempaa lahjaa ei voi toiselle antaa :)

Onnellinen

Paras ystävänpäivälahja ikinä – kun sai tänä aamuna herätä elämänsä rakkauden vierestä yli kolmenkymmenen vuoden jälkeen! <3

Vierailija

Paras ystävänpäivälahja olisi saada toinen tuntemaan itsensä hyväksytyksi ehdoitta <3

Epätäydellinenvaimo

Kun katson miestäni ja lapsiani ja näen heidät onnellisina, kaikkien vaikeuksien jälkeenkin.

KenLii, Jyllätys, Pilitantti...

Paras ystävänpäivälahja olisi tehdä tästäkin (arki)päivästä huumorin avulla hieman värikkäämpi! Joka päivä keksimme mieheni kanssa uudet lempinimet toisillemme, tänään voisin alkaa kirjaamaan niitä ylös! (harmittaa kun 9v. nimet ovat jääneet kirjaamatta...) Huonompinakin päivinä tulisi varmasti hymy huulille niitä selaillessa! :)

Lomalle menossa

Paras ystävänpäivälahjani on ollut ystävänpäivänä syntynyt tyttäreni, jonka siemenen mieheni istutti aikoinaan ja tuki päivänä, jona se paketti aukesi :) kukkaset, joita jonain vuonna sain ja nyt lämmittää tämä päivä vihdoin kaukana molempien töistä (ensimmäinen tänä vuonna vain muutamalla viestillä pomon kanssa!) ja auton keula kohti kylpylää ❤ kyllähän näitä riittää, kun yhdessä on pian puolet elämästä oltu.

Häpeämätön

Kaikkien mielikuvituksettomien ja häpeän vuosien jälkeen löysin ihmisen jonka edessä häpeä häviää ja voin olla oma itseni ja kertoa mitä haluan ❤️ Tämä tuntuu oikeasti ensimmäiseltä aidolta ystävänpäivälahjalta

Alina

Paras ystävänpäivälahja tänään on ollut viesti uudelta ihmiseltä elämässä, joka saa sukat pyörimään jaloissa.

Yhteistä aikaa

Paras ystäväni vei minut tänään ulos, hoiti vauvaani 1,5h jotta sain omaa aikaa ja vei sen jälkeen syömään. Kaiken toki kruunasi keittiön pöydältä löytämäni ystävänpäiväkortti, joka sisälsi treffikutsun puolisoltani!

ellennellen

Paras ystävänpäivälahja olisi yhdessä käydä ystävän kanssa teellä ihan ajan kanssa päivittämässä ihan kaikki kuulumiset.

Rakkauttavailla

Paras ystävänpäivälahja olisi- olla se tärkeä ihminen jolle olisin kaikki kaikessa. Jonka edessä voisin olla haavoittuvainen. Jonka kainaloon voisin kaivautua näin ystävänpäivänä.

Sanna

Paras ystävänpäivälahja on tuntea yhteys rakkaimpiinsa vaikka kilometrejä on välissä useita satoja. Ei tarvitse paketteja eikä kortteja- sanat ja tunne. Rakkautta❤

Vierailija

Näin miesystäväni <3 ihan parasta! Edellisestä kerrasta oli viikko. Suhde vasta 2 kuukautta, puhuttiin asioiden tärkeysjärjestyksestä :)

Aanakka

Ihaninta oli tuntea olonsa rakastetuksi, saada söpöjä viestejä päivän aikana ja hellyyttä ja halauksia ja viettää yhdessä rauhallinen ruokailuhetki

Vierailija

Aivan mitä tahansa mikä osoittaisi että hänellä olisi aitoa välittämisen tunnetta minua kohtaan.

Arvokas

Se että tuntisi itsensä tärkeäksi, arvokkaaksi ja rakastetuksi, ja tietenkin osoittaa nämä myös puolisolleen.

Niina

Läheisyys, toisen arvostaminen ja toisen läsnäoleva kohtaaminen arjessakin. Sekä tietty suklaa 😊

NewDiworcee

Todella vaikea päättää mikä olisi täydellinen. Ehkä ilta hotellihuoneessa tilaten huonepalvelusta ja vaan nauttimista toisista. Toisaalta taas itsetehty hyvä ruoka, sauna ja hieronta ihan vain kaksin.

Sylikkäin

Tämän vuoden ystävänpäivänä parasta oli vain maata sylikkäin tärkeän ihmisen kanssa välittämättä arjen kiireestä. <3 olen kiitollinen läheisistäni

Lappilaistunut Savolainen

Riidan jälkeen isoo halaus ja anteeksipyyntö kun huomaa ja muistaa kuinka paljon toista Rakastaakin

Jäätelö

En niinkään välitä ystävänpäivästä, tai en näe, että silloin tarvitsisi olla suuria suunnitelmia. Parasta on, jos kumppani tuo esimerkiksi jäätelöä, saunotaan, katsotaan leffa ja harrastetaan seksiä.

Rakastunut

Sain parhaan mahdollisen ystävänpäivälahjan. Miesystäväni toi ruusuja ja suklaata. Hienointa lahjassa ei ollut materia, vaan ele, että hän välittää. Vietimme nautinnollisen illan.

Vierailija

En ollut kotona edellisenä päivänä, joten oli ihana tulla yhteiseen kotiin ja nähdä oma rakas. Sain ystävänpäivän kunniaksi Muumi-kortin, jossa kaksi hahmoa suuren simpukankuoren sisällä muistutti ihan meitä.

-P-

Läheisyys on parasta, mitä toiselle voi antaa ja mitä toinen voi antaa. Vaalitaan sitä :)

Mhp

En oikein perusta mistään lahjoista. Ihan viestillä muistaminen riittää, enkä tiedä tarvitseeko sitäkään. 😊

Haksu

Paras lahja on että olen saanut elämääni ihmisen, jonka edessä saa turvallisesti olla oma paljas ja haavoittuva itsensä. Rakastan, äärettömästi.

RedDahlia

Yhteinen kokemus, josta molemmat nauttivat ❤️ Voisi olla pitkä metsälenkki tai ravintolaillallinen!

Clara

Aviomieheni kanssa jollekin kivalle ulkomaanmatkalle pääseminen olisi paras ystävänpäivälahja.

Puhu muru
Liittynyt2.1.2018

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT (sunnuntaina 18.2.2018) !!!

Kiitos kaikille ihanille arvontaan osallistuneille! Kuten aiemminkin blogissani, tyttäreni toimi arvonnan onnettarena ja tällä kertaa ARVONNAN VOITTI nro 6 eli nimimerkki Emmi. Laitan Emmi sinulle vielä erikseen sähköpostin voitostasi ja miten voit lunastaa palkinnon eli ilmaisen käynnin seksuaaliterapia vastaanotolleni. Paljon onnea voittajalle! =)

Yhteistyö Mádaran kanssa. Ystävänpäivä. <3 Mikä ihana teko syy ottaa ystävään yhteyttä, vaikka olisi aikaa vierähtänyt tovi. Myös oman rakkaan voi yllättää iloisesti. 

 

Ihonhoito on kuin ystävyyden hoitoa. Välillä tarvitaan kosteutta, toisinaan kirkastusta ja välillä tehoöljyä. Tulee erilaisia aikoja elämäntilanteiden mukaan.

 

Rakastuin itse Mádaran upeisiin tuotteisiin toisen lapsemme raskausaikana.  Ne olivat ensimmäinen kosketukseni luonnonkosmetiikkaan. Ja ihmeekseni sain huomata, että ne olivat hyviä! Olin siihen aikaan hyvin skeptinen luonnonkosmetiikkaa kohtaan.

 

Nyt vaaka on toisin päin, harvassa on ei-luonnonkosmetiikka tuotteet kylppärissäni. Minusta ihoni voi paremmin.

 

Lisäksi minun kaksi nuorimmaistani, tytöt, rakastavat purnukoitani. He menevät niiden äärelle myös salaa. Minusta on parempi, että he voitelevat  kasvonsa luonnonkosmetiikalla. Mitä vähemmän myrkkyjä, sen parempi.

 

Sain blogissani kokeiluun näitä ihania Mádaran tuotteita, koska halusin että tekin tutustutte minun suosikkimerkkiini. Halusimme selvittää minun suosikkejani, ja pääsin myös kokeilemaan uutuuksia.

Arvonnassa on mukana ystävänpäivän kunniaksi Mádaran naamioita, joista saat valita sinulle ja ystävällesi omat naamiot:

 

* SOS INSTANT MOISTURE + RADIANCE HYDRA MASK 60ML

 

Aivan ihana kosteuttava naamio talvi-iholle. Tästä on tullut minulle luottotuote. Sopii myös hyvin kiireiseen ruuhkavuosia elävän äidin arkeen, koska naamion voi myös jättää kasvoille.

 

* BRIGHTENING AHA PEEL MASK, 60ML

 

Minusta tämä on aivan mahtava kuoriva naamio! Ihon kirkastus tapahtuu muutamassa minuutissa ja sen jälkeen on ihana laittaa, kunnon tehoseerumi iholle.

 

* ULTRA PURIFYING MUD MASK, 60ML

 

Mutanaamio on ollut jo pitkään osa ihonhoitoani. Kun aikaa on sopivasti laitan mutanaamion ja annan sen syväpuhdistaa ihoani. Jos iho on kovin kuiva, pidän naamiota vain lyhyemmän aikaa. Lapsilla on hauskaa, kun äiti näyttää hassulta naamio kasvoillaan.

 

Arvonnan ohjeet:

 

Kerro blogin kommenttikentässä, jokin ihana, hauska, koskettava muisto, joka kertoo ystävyydestänne. Muista laittaa nimimerkki ja meiliosoite, jotta voin ottaa yhteyttä voittajiin. Voittajat saavat valita itselleen ja ystävälleen täydellisen ihanat Mádaran naamiot vaalimaan kauneuttanne. Arvonta alkaa tänään ystävänpäivänä 14.2.2017 ja päättyy viikon päästä tiistaina 21.2.2017 klo 23.59. Arvon kolmelle komentoijalle ja hänen ystävälleen naamiot.

 

P.s Mieti jo valmiiksi, mitkä naamiot haluatte. Voit mennä linkeistä katsomaan lisää tietoa naamioista Mádaran sivuille.

 

*Avauskuvassa muru ja minä kokeilemme Mádaran huippua syväpuhdistavaa detox mutanaamiota. Ja samalla toivotamme kaikille Puhu muru -blogin ihanille lukijoille RAKKAUDELLISTA JA ILOISTA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ. <3

Kommentit (25)

Laura1/09

Tapasin tämän rääväsuun armeijan harmaissa -09 ja naisia kun olimme miesvaltaisessa paikassa kai se oli hieman pakon sanelemaa että ystävystyimme, toki muitakin naisia olisi ollut tarjolla mutta tämä räiskyvä daami sai minut nauramaan ja ystävyys on jatkunut tähän päivään saakka ja toivottavasti vielä pitkään. Eikhän me olla äijäilty jo aikamme ja nyt on aika alkaa arvostamaan naisellisia piirteitämme joita riittää 😅 mikäpä paras aloitus kuin pullo viiniä, naamiot naamalle ja inttijuttuja muistelemaan 😄💚

Lurre

Monia ihania muistoja ajoilta, kun asuimme ystäväni kanssa kimppakämpässä. Siinä tuli maailmaa parannettua, hennat keitettyä ja  pesupähkinät testattua. Näitä aikoja on ihana muistella. Myöhemmistä ajoista, jo erillään asuttuamme, on jäänyt mieleen, kun vaalensimme hiuksiamme sitruunalla ja hunajalla, kesäpäivänä ulkona :) 

Pw

Mulla on paljon ihania muistoja tästä ystävästä. Olemme tunteneet pikku tytöistä saakka, kun asuimme samalla kadulla ja hän oli minua muutaman vuoden nuorempi eikä hän saanut poistua meidän pihaa pidemmälle. Eräänä päivänä minä sain luvan lähteä kauppaan ja hän ei olisi saanut. Vähän ennen kaupan pihaa vastaan tuli ystäväni äiti joka oli erittäin vihainen, ihmettelin syytä jolloin hän muistutti ettei heidän tyttärensä saanut tulla näin pitkälle ilman aikuista. Käännyin ja tajusin että ystäväni oli seurannut minua koko matkan, minun huomaamattani. Silloin meitä ei naurattanut mutta usein sen jälkeen kun tuota muistelemme. Seuraamme toisiamme edelleen vaikka kovin erilaisissa elämäntilanteissa olemmekin. Edelleen jaamme keskenämme meille tärkeät asiat ❤

Salli

Paras ystäväni jo lapsuuden kouluajoilta. Nuorena kävimme yhdessä tansseissa ja nyt vanhempana muistelemme noita aikoja. Ystävyys säilynyt vuosien saatossa.

Tomu2468

Olen saanut ihanan uuden ystävän äitiyden myötä ja olemme myötäeläneet näitä vauvavuoden hetkiä yhdessä, iloissa ja suruissa. Parempaa ei voisi toivoa <3

minttu47

Olen tuntenut parhaan ystäväni jo 1-vuotiaasta asti, kun muutimme naapureiksi. Eli olemme olleet ystäviä jo vuosikymmeniä. Vaikka elämäntilanteet ovat muuttuneet ja välillä on taukoa tapaamisessa, aina jutut jatkuvat aivan kuin olisi nähty edellisenä päivänä.

Nennne

Paras muisto on yhteinen sieniretki, joka päättyi sairaalareissuun (onneksi ei tapahtunut mitään pahempaa), kun kävelin ampiaispesään :D 

Tanja

Hän ajoi kerran nuoruudessamme Helsingistä opiskelupaikkakunnalleni Turkuun, kun olin pitkään ollut flunssassa. Katsoimme yhdessä leffoja, joimme teetä ( ja punkkua) ja söimme epäterveellisesti.

Veera

Ensimmäisen puolen vuoden aikana vauvani syntymän jälkeen, olin ajoittain todella väsynyt, koska vauvan heräsi monta kertaa yössä syömään ja joskus en saanut itse unen päästä kiinni. Päivisin en saanut ikinä levättyä, koska vauva nukkui vain lyhkäisiä pätkiä kerrallaan. Joskus tätä väsymystäni valitin ystävälleni ja hän halusi auttaa. Ystäväni Miia alkoi tehdä minulle ruokia pakkaseen, jotta väsyneinä päivinä minun ei tarvitse huolehtia ruuan laitosta. Olen kasvissyöjä ja ystäväni ei ole, joten hän opetteli muun muassa kasvispihvien tekemisen. Yhtenä sunnuntaina Miia toi miehensä kanssa meidän koko perheelle itse tehdyn falafel- aterian, jossa oli salaatitkin mukana. Ruoka-apu oli meille valtavan suuri apu vauva-arjessa.

Jos voitan arvonnassa, haluan ystävälleni antaa mutanaamion ja itselleni sen kosteusnaamion, jonka voi vaikka jättää naamaan.

elliz

Ystäväni kanssa on melkeinpä saman ikäiset lapset,vietämme yhdessä aikaa.menemme lapsien kanssa yhdessä tapahtumiin ym.

sikkuralla

Tapasin ystäväni toisne ystäväni kautta. Meillä oli jonkinlainen sanaton yhteys ja ymmärsimme toistemme tunnetiloja pelkästä katseesta. Lasten saamisen jälkeen ystävyys jäi taka-alalle, mutta on toisaalta syventynyt entisestään.

Maria2536388r6w5

Tutustuimme työpaikalla, ja innostuimme urheilusta yhdessä. Kehittelemme erilaisia treeniohjelmia ja juttelemme, kikattelemme ja treenaamme siitä huolimatta yllättävän tehokkaasti yhdessä. Ihan mahtavaa on ollut löytää tämä ystävä! Meille valitsisin kummallekin SOS kosteuttavat naamiot, koska nuo kuorintanaamiot ovat jo käytössä. :)

Tuuli33

Ystäväni on minulle rakas jo vuosien takaa. Aikaa voi kulua, ettemme tapaa tai edes kirjoittele, mutta syvä yhteisymmärrys ja yhteys aina säilyy. Se on hyvän ystävyyden merkki. Meitä on lähentänyt myös samankaltainen elämäntilanne pitkän aikaa.  Arvostan ystävyydessämme yhteisiä arvoja ja hienotunteisuutta, mutta myös rehellisyyttä. Mielestäni tärkeää on myös ymmärtää ystävän muuttunutta elämäntilannetta eikä vaatia liikaa. Ystävyys säilyy, vaikka ei usein nähdäkään. 

szz

Minun paras ystäväni on pikkusiskoni ja muistoja toki riittää vaikka kuinka viimeisten 30 vuoden ajalta. Teini-iässä kierreltiin kaikki mahdolliset festarit, fanitettiin bändejä, puhuttiin pojista ja seikkailtiin yhdessä. Tänä päivänä hieman rauhallisempi meno, mutta silti mukana toistemme iloissa ja suruissa, vaikka harvemmin nähdään, koska elämä vei eri paikkakunnille. Siskoni on ihan huikea teräsnainen ja äiti❤

Asta

Haettiin yhtäaikaa opiskelemaan ja luettiin kirjastolla pääsykokeisiin ja nyt kirjoitetaan yhtä aikaa graduja ja viimeistellään opintoja. <3

Jadeline

Tapasin ystäväni aikoinaan hevostouhujen kautta. Meillä oli hurjan hauskoja ratsastusretkiä ja niihin liittyi usein myös kaikenlaisia kommelluksia, joita nyt vuosia myöhemmin olemme muistelleet hymyissä suin. Yhdessä vaiheessa tiemme erkanivat viideksi vuodeksi, ja kun jälleen "löysimme" toisemme, en laske ystävääni enää ikinä pois elämästäni, hän on mulle tärkee!
Jos voitan arvonnassa, haluaisin mutanaamion ja Sos kosteuttavan naamion :)

Vierailija

Tämä ystäväni on myös serkkuni, elämänikäinen kaverini, kaasoni ja aivan paras ihminen! Hän myös tutustutti minut luonnonkosmetiikan maailmaan, eikä takaisin ole ollut paluuta. :)

Dillero

Tutustuimme reilu 10 vuotta sitten silloisen exäni kautta. Asuimme kuitenkin eri paikkakunnilla ja olimme vain harvoin tekemisissä. 6 vuotta sitten hän muutti kuitenkin tänne maalle samalle paikkakunnalle ja siitä asti olemme päivä päivältä tulleet läheisemmäksi. Nauraa rätkätämme vedet silmissä lähes päivittäin ihan hölmöille jutuille, harrastamme paljon liikuntaa yhdessä ja saunomme siihen päälle. Mikäpä olisi mukavampaa kuin saada siihen vielä naamiot mukaan. Nyt meillä on saunaseurana myös 2,5-vuotiaat tyttäremme, jotka ovat keskenään parhaat ystävät.

Iiris

Mulla ei montaa hyvää ystävää ole, mutta tapasin uudelleen erään nuoruusaikojen tutun, jotakuinkin 200 km päässä pienen kaupungin uimahallissa. Molempien tiet oli vieneet sinne, hänellä yksi tyttö ja masussa toinen, mulla silloin vasta esikoinen. Nyt meillä molemmilla on 3 lasta ja asumme 500m päässä toisistamme. Olemme ristiin lasten kummeja, hän mun keskimmäisen ja mä hänen nuorimman. Ystävyytemme on mielenkiintoista, koska olemme tosi erilaisia ihmisiä. Silti se sanaton yhteys <3

Eteenpäin<3

On jaettu "aidan yli" niin monet lämpöiset ja tärkeät hetket, naurut ja itkut sekä elämän polkujemme retket rakkaan ja tärkeän ystäväni kanssa asuessamme 9 vuotta naapureina. <3 Kiitos kaikesta siitä, Johanna <3

Maiaji

Ystävyyttä on monenlaista, mutta vahvimmat ystävyyssuhteeni ovat syntyneet sukulaissuhteiden kautta. Helppoja nämäkään ystävyyssuhteet eivät aina ole, mutta vaivannäön arvoisia, ehdottomasti. Kun ystävä on kaiken lisäksi sukulainen, side on erityinen ja vahva. Vastoinkäymisistä huolimatta hankaluudet aina lopulta selvitetään: on rauhoittavaa kun tietää, että nämä ihmiset ovat elämässäni syystä ja voin luottaa, että he pysyvät elämässäni ja kaiken lisäksi, auttavat, nostavat ja kasvattavat minua, sekä toivovat parastani.

Hiisukas

On ollut mukava huomata, että aikuisenakin voi löytää sydänystäviä. Olen tavannut lasten myötä erilaisissa kerhoissa yms. toisia äitejä. Erityisesti yhdestä on tullut läheinen ystävä. Myös lapsemme, jotka ovat keskenään samanikäisiä, ovat hyvät ystävykset. Asumme lähekkäin, joten on vaivatonta tavata.

Henna28

Tapasin tämän ihanan ystäväni oikeastaan äitini kautta, he olivat ensin samassa työpaikassa jonne minäkin menin sitten. Äiti oli ajatellut tästä tytöstä, että onpa kiva nuori nainen varmasti Henna tykkäisi myös ja niin meistä tuli ystävät.

Puhu muru

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Arvonta on nyt päättynyt. Pidämme illalla kotona virallisen arvonnan ja ilmoitan voittajat täällä. Laitan myös kaikille voittajille henkilökohtaisesti meiliä, jotta saadaan Mádaran ihanat naamiot oikeisiin osoitteisiin. =)

Puhu muru

Nyt arvonta on suoritettu, muru oli taas "onnetar". Voittajat ovat kommentti nro 7 Nennne, nro 11 sikkuralla ja nro 19 Iiris. Onnea voittajille ja vielä kerran kiitokset kaikille osallistujille. 👏

Voittajille laitan meiliä ja kysyn osoitetiedot ja toiveet naamioista. Sitten saadaan mahdollisimman pian ihanat Mádaran tuotteet teille. <3

Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpossa. Hän on myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista ja naisten orgasmeista kertovan Iso O - matkaopas huipulle kirjan kirjoittaja. Blogissaan Marja kirjoittaa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja naisen elämästä. Aiheet kuuluvat Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa

Facebook

Ota yhteys bloggariin

puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat