”Kauhtuneet alusvaatteet vituttavat aamutuimaan. Olen jo viikkoja haaveillut epäsopivien rintaliivieni roskiin heitosta, mutta laitan ne kuuliaisesti päälleni joka aamu. Stringeistä törröttää langanpätkät, nekin pirun halpikset eivät kestä…”

 

Yritä siinä sitten tuntea itsesi seksikkääksi, kun alusvaatteet herättävät itsessäkin inhoa. Melkein kuuden vuoden yhtäjaksoinen raskaus–imetys–raskaus–imetys –jakso on muovannut  tissejäni, eikä oikeasta kuppikoosta ole hajuakaan. Olen taiteillut raskausajan rintaliivien, imetysliivien ja vanhojen ”oikeiden” liivien välillä. Harmi vain, että kuppikoko on vaihdellut b-kupista dd-kuppiin?!!

 

Jokainen nainen tarvitsisi toisen naisen, joka antaisi luvan pitää itsestä huolta ja antaisi luvan mennä alusvaate ostoksille. Voisiko maksimi väli olla esimerkiksi kolme vuotta? 

 

Muru on yrittänyt omalta osaltaan pitää huolta pikkupöksyistäni. Saan usein niitä tuliaisiksi työmatkoilta. Ne ovat ehkä kompensoineet tilannetta rintaliivien osalta. Olen silti erehtynyt halpisketjujen laareille ja ostanut halpaa. Ja aina ne pikkarit lahoaa käsiin. Ainoat, mitkä ovat kestäneet kuin torakat ydinsodassa ovat Lidlin stringit. Ne ovat maailman parhaita urheiluun ja kestävyyttä piisaa!

 

Tiistaina tuli muutoksen hetki. Tajusin, että käyttäydyin itse juuri niin, että tarvitsisin herätyksen. Tämä koko tilanne oli kuin pieni osa jonkun asiakkaani seksuaaliterapia käyntiä. Liian monta kertaa olin ostanut lapsille jotain tai uuden neuleen itselleni, ajatuksella ettei alusvaatteita näe kuin minä ja muru. Kyse on oivalluksesta. Kiitos nyt riitti! 

 

Menin alusvaateliikkeeseen ja sanoin myyjälle: Kaikki rintaliivini ovat vääränkokoisia. Aivan kuin joka helkkarin aamu laittaisin liian pienet kengät jalkaani, vaikka kyse on tisseistä. Sillä mieluummin valitsen hieman ylipursuavan kuin nahistuneet rusinat –fiiliksen.

 

Myyjä: Ymmärtäväinen hymy ja toimintaa.

 

Tunti sovittelua ja ahaa–elämys. Löysin kolmet ihanat rintaliivit ja kolmet stringit, osa oli jopa alerekistä.  Myyjä oli mitä loistavin!

 

Tuntui kuin kehopositiivisuus ja seksuaalinen itseluottamus olisi noussut siinä hetkessä muutaman pykälän. Se, että tuntee itsensä seksikkääksi lähtee mielestäni korvien välistä. Ei siihen tosiaan välttämättä tarvitse uusia alusvaatteita, mutta jos fiilis on sellainen kuin minulla oli (=ällötys) niin jotain kannattaa tehdä. Koska vaikka huonoon fiilikseen tottuu se vaikuttaa sinuun. Se syö naista ja vie ryhdin kumaraan. 

Huomasin itse, että murun alkaessa riisua minua autoin häntä liiankin hanakasti. Iski tunne, että on parempi olla alasti kuin näyttää kauhtuneita alusvaatteita rakkaalleni. Kuulostaa nopeasti hyvältä, mutta takana on häpeän tunne. Ja se taas vaikuttaa omaan fiilikseen ja kykyyn nauttia. Ihanasta yhteisestä hetkestä kannattaa poistaa kaikki turhat häiriö tekijät. Ja yhteinen hetki alkaa usein jo paljon ennen vaatteiden riisumista mielen tasolla.

 

Sitä paitsi alusvaatteet ovat NIIN ihana osa naiseutta! Alusvaatteet ovat ihoasi vasten. Tunne siitä, miten kangas hyväilee ihoa ja tuo kurvien parhaat puolet esiin on huumaava.

 

Laitoin heti yhdet uusista rintaliiveistä päälleni ja heitin vanhat juhlallisesti roskikseen myymälässä. Lähdin liikkeestä kirjaimellisesti rinnat pystyssä. Esittelin jopa kollegalleni uusia liivejä, niin innoissani olin.

 

Nyt voin taas auliisti antaa murun kurkkia pöksyihini! Saatan jopa vähän yllyttää häntä siihen, kun lapset katsovat Pikku Kakkosta. <3

 

 

*Oletko samaa mieltä? Onko sinulle käynyt lasten saamisen myötä niin, että omat alusvaatteet ovat vain jääneet päivittämättä? Onko alusvaatteilla vaikutusta siihen, miten seksikkääksi koet itsesi naisena? 

*Kuvat murun ottamia. 

*Jos et ole vielä Puhu murun seuraaja ja tykkääjä Facebookissa, tule mukaan matkaan! Nostan esiin kiinnostavia artikkeleita sekä vanhoja ja uusia blogitekstejäni. Toisinaan arjen kuulumisia ja oivalluksia. Kuvia elämästäni pääsee seuraamaan Puhu murun Instagram tililtä. <3

Kommentit (5)

Ropi Kotler
6/5 | 

Esikoinen täytti juuri neljä, kuopus on 1,5 ja imetän enää aamuisin sängyssä kun nukun ilman yöpaitaakaan. Silti samat imetysliivit jotka on pelkkää joustavaa lycraa ja jotka ostin kun esikoinen syntyi... :D 

Tai sitten ihan vaan kulahtanut urheilutoppi jos ne molemmat parit on pesussa. Tarttis EHKÄ tehdä jotain. :D 

Ei vaan kiinnosta, ei oo rahaa ja tissitkin on mallia ajokoirankorvat ja vielä pienet sellaiset. Ehkä sitten kun meen syksyllä töihin. Ehkä. 

Puhu muru
Liittynyt2.1.2018
7/5 | 

Kiitos kommentistasi Ropi Kotler. Ymmärrän hyvin fiilistäsi. Olisin vuosi sitten voinnut kirjoittaa aivan saman tekstin. Kaapissa oli lähinnä vääränkokoisia rintaliivejä ja muutama löysä urheilutoppi. Ja raha tottakai vaikuttaa, kotihoidontuella ollessa ei ole pahemmin ylimääräisiä euroja. Se ei mieltä ylennä. :D

Huomaan kuitenkin, että välität asiasta. Uusille ihanille alusvaatteille tulee varmasti oikea aika ja voi olla hyvä, jos pystyy että odottaa imetyksen loppuvan. Rinnat palautuvat imetyksen loputtua useamman kuukauden. Joten vaikka ne aluksi tuntuvat ihan "tyhjiltä", yritä odottaa rauhassa niiden palautumista. Oikean kokoisilla ja istuvilla rintaliiveillä saat taas ihan erilaisen fiiliksen rinnoistasi. Se auttoi minua kovasti! En itsekään ole mikään povipommi ja imetys on jättänyt jälkensä. =)

Tsemppiä loppupätkään kotona ja uuden alkuun sitten ensi syksynä. Toivottavasti pääset uusi työvaatteita päivittäessä ehkä myös pienille alusvaateostoksille. <3

Vierailija
8/5 | 

Tuttu juttu. Nyt on toinen lapsi tulossa ja imetysliivit ovat olleet käytössä ensimmäisen imetysajoilta lähtien, muutaman vuoden. Turhaa vaihtaa kun nämä ovat parhaat mitä on. Uusia ei vaikuta ostaa koska oma kuppikoko on suuri verrattuna rinnanympärykseen, mikä tarkoittaa käytännössä sitä että kokoani löytyy kolmessa seksikkäässä värissä; musta, valkoinen ja ihonvärinen. Tarjonta on minimaalinen mutta hinta on hirvittävä. Pitsistä tmv härpäkkeestä voi vain haaveilla, sillä niiden koot loppuvat juuri kuppikokoa-kahta pienempään. Ehkä imetys pienentäisi päätyttyään näitä sen verran että saisi edes kalliita sopivia pitsihärpäkeliivejä.

Puhu muru
Liittynyt2.1.2018
9/5 | 

Kiva, että kommentoit tänne vaikka alusvaatteiden hankinta hetki ei ole sinulle otollisin. Muistan itse hyvin tuon tuskastuttavan tunteen. Käytin raskausaikana jo imetysliivejä tai urheilutoppeja, kun muut tuntuivat ikäviltä. On aika "turha" hankkia odotus aikana uusia liivejä, kun koko tulee vielä vaihtumaan. Ja etenkin, jos sinulle ei edes löydy kivoja liivejä. 

Juuri nyt tämä voi ärsyttää, mutta yritä muistaa että tuo aika on onneksi aika lyhyt. Pidä kirkkaana mielessä, että kun tiedät koon olevan lähellä "oikeaa" on sinun aika hemmotella itseäsi. Tässä ajassa ehtii hyvin säästää rahat laadukkaisiin alusvaatteisiin. Olet todella ne ansainnut kaikkine pitsihärpäkkeineen.

Onnea odotukseen ja voimia pikkulapsiarkeen. <3

Clara
10/5 | 

Alusvaatteilla on vain vähän merkitystä siihen, miten seksikkääksi koen itseni naisena. Tottakai alusvaatteet pitää olla omantyyliset ja -näköiset. Itse haluan värikkäämpiä ja persoonallisia alusvaatteita eli en halua esim. beigejä tai valkoisia alusvaatteita. Kaarituettomat rintaliivit on parhaimpia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpossa. Hän on myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista ja naisten orgasmeista kertovan Iso O - matkaopas huipulle kirjan kirjoittaja. Blogissaan Marja kirjoittaa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja naisen elämästä. Aiheet kuuluvat Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa

Facebook

Ota yhteys bloggariin

puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat

Instagram