Ote kirjastani ” Uskalla elää- Mielellään eteenpäin”

 

Se että tekee asioita eri tavalla kuin muut, vaatii hurjan määrän rohkeutta. Mutta rohkeus kannattaa, sillä se saa meidät lentämään mahdottomien esteiden yli ja ylittämään sekä itsemme että muut. Eri tavalla tekeminen herättää muut ympärilläsi ihmettelemään, arvostelemaan, aliarvioimaan ja haukkumaankin. Sellaista se nyt vain on.

Ilman puhetta selän takana syntyy harvoin menestyjiä tai hyviä tuloksia. Suunnannäyttäjiä on kautta aikain arvosteltu. Se tavallaan kuuluu asiaan, eikä siitä kannata välittää.

Sulje kokonaan korvasi jupinalta ja jatka matkaasi, koska tiedät olevasi oikealla polulla. Ihmisillä ei ole loputtomasti aikaa polkea sinua ja tekemisiäsi alaspäin etenkään, kun et näytä provosoituvasi näistä puheista. Sen sijaan että jähmettyisit kritiikistä ja lopettaisit tekemästä sitä mikä oli aikomuksesi, ota kritiikistä hyöty irti itsellesi. Epäilyt voi aina kääntää voimavaraksi, koska osa ihmisistä tulee joka tapauksessa epäilemään tekemisiäsi jatkossakin, tämä on hyvä tiedostaa.

Kukaan suuri johtaja, mielipidevaikuttaja tai menestyjä ei ole kulkenut polkuaan ilman vastarintaa ja epäilyä. Monesti kyse on ihan arkisesta kateellisten panettelusta, joka kohdistuu toisen menestykseen ja jolle ei kannata liikaa suoda ajatuksia. Muista että tiedät tekeväsi aidosti jotain uutta ja erilaista, kun kohtaat vastarintaa.

Sinun tehtäväsi on vain keskittyä pitämään määränpääsi selkeänä mielessäsi ja sopiva vauhti yllä sekä hankkia ja pitää oikeat ihmiset mukana matkallasi. Samalla kun tämä toimintamalli aukaisee ovia, se myös sulkee niitä. Hyvä tulee ja jää, paha poistuu ja häviää. Luopuessasi vääristä ihmisistä elämässäsi saat tilalle uusia, jotka antavat enemmän kuin ottavat. Ja joille myös sinusta siirtyy hyvää energiaa.

Vähitellen huomaat, että elämäsi on enemmän kuin ”ihan jees”. Ja kun olet tehnyt mielen matkaa jo jonkin aikaa, alat huomata, että elämäsi todellakin on aivan jotain muuta kuin “ihan jees”: muutos on saanut siivet ja siitä on tullut iso osa elämääsi. Kuljet askel askeleelta varmasti kohti määränpäätäsi, joka on juuri sinun unelmasi. Alat itsekin miettiä, ettei ”ihan jees” ollutkaan koskaan riittävä. Itse asiassa ihmettelet, miten ikinä saatoit tyytyä siitä.

Mutta älä tuhlaa liikaa aikaa negatiivisiin muistoihin ja menneeseen, sillä matkalla muutokseen fokus pitää olla tulevaisuudessa. Ole kunnianhimoinen ja tavoittele omia päämääriäsi ja unelmiasi nyt ja tulevaisuudessa.

 

Sinun pitää uskoa itseesi ja ymmärtää, että maailma on täynnä kateutta, tulet kohtaamaan sitä, mutta kateus ei synny tyhjästä.  Kun opit jättämään sen omaan arvoonsa, alat menestyä ja voida hyvin unelmiesi edessä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Instagram