Kirjoitukset avainsanalla Rakkaus

 

Minulla on ikävä niitä hetkiä kun maailma oli auki.

Kun ei ollut huolta, kun kukaan ei määritellyt minun huomista, eikä tätä hetkeä.

Kun suurin ongelma oli se, onko alakerran kebabravintola auki vielä. Kun paras ystäväni asui luonani, kun söimme sydänsuruihin sirkusaakkosia ja suklaata. Kun istuimme sängyn reunalla ja olimme varmoja, ettemme löydä sitä suurta rakkautta ja pohdimme miksi aina rakastumme huonoihin miehiin. Kun sitten rakastuimme uudestaan ja taas uudestaan, mietimme koska tulee kulman takaa joku, joka on meitä parempi. Silti tuli aina uusi aamu, uusi parempi päivä. Uusi rakkaus ja uusia hetkiä parhaan ystävän kanssa. Sellaista se oli, huoletonta. Olen onnekas, että tämä ystävä jakaa elämääni edelleen kanssani, on hienoa jakaa myös tämän hetken tasapaino, kasvukokemukset, menneisyys ja varmuus yhdessä.

On elämä tänäänkin mallillaan, mutta se on erilaista. Katson itseäni aamulla peilistä. En niin kuin nuorena, kun ajattelin, etten kuole ikinä.

Katson väsyneitä piirteitäni, katson kulmien linjaa joka ei ole enää ihan niin skarppi, mutta näen kasvoissa myös armollisuuden itseäni kohtaan. Rakastan itseäni enemmän ja eritavalla.

Olen nähnyt aika paljon ja kokenut asioita, joita en halua kenenkään joutumaan kokemaan.

Mutta en enää pelkää, että kulman takaa tulisi ketään, joka rakastaa minun rakkaitani minua paremmin. He ovat täällä minua varten.

Hymyilen vastaantuleville itsevarmuutta, koska tiedän, että seison molemmilla jaloilla tasaisella maalla, ja tiedän kuka olen. Minua ei pysty kukaan ihminen kaatamaan, niin varmalle pohjalle olen itse elämäni kasannut.

Olen määrittänyt rajani, ja ymmärtänyt pienuuteni. Ottanut tähän hetkeen vain sen mitä tarvitsen ja vain ne ihmiset joiden kanssa voin tänäänkin itkeä sydänsuruja ja syödä sirkusaakkosia sängyn reunalla aamuyöllä, välittämättä poskille karkaavista ripsivärin värisistä kyynelistä.

Siinä se oikeastaan on – elämä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Instagram