Melkein koko uusi vuosi on vielä edessä. Se on kuin tyhjä taulu, tabula rasa, joka odottaa kokemuksia ja tarinaa pintaansa. Millaisen tarinan sinä aiot tuolle taululle kirjoittaa? Teitkö uudenvuodenlupauksia tai -päätöksiä? Mitä haluat vanhasta säilyttää ja mistä luopua?

Kuva Australian Sinisiltä vuorilta, Blue Mountainilta.

Minä päätin saattaa opintoni loppuun ja valmistua vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Opintovapaan hyvästely tarkoittaa myös työhön paluuta ja aikataulutettua arkea. Lupasin itselleni keskittyä tänä vuonna vain pariin asiaan kerrallaan ja luopua kiireestä. Minulla kun on taipumus innostua helposti ja toteuttaa miljoona projektia yhtä aikaa. Projektit kyllä hoituvat, mutta kovassa vauhdissa ei aina ehdi nauttia itse matkasta. Opintovapaavuosi oli hieno kokemus ja opetti muun muassa verkkaisempaa kulkua.

Vanhasta haluan säilyttää matkustelun. Se vapauden tunne ja seikkailun mahdollisuus, jotka aina reissuilla ovat läsnä, koukuttavat. Moni jo entuudestaan tuttu paikka kutsuu uudestaan luokseen - Australia, Italia, New York, Pariisi, Lontoo, Kööpenhamina ja Thaimaa pyörivät jopa öisin unissa. Uusista paikoista kiinnostavat Norjan vuonot, Uusi-Seelanti ja Havaiji. Olen tehnyt jo monta kokeellista lentohakua netissä ja selaillut majoituspaikkoja...

Toinenkin vanha lupaus pysyy kestosuosikkina vuodesta toiseen mukana: pyrin liikkumaan paljon, syömään terveellisesti ja huolehtimaan hyvinvoinnistani. Välillä se onnistuu paremmin ja välillä huonommin. Opintovapaalla ainakin metsässä tuli kuljettua enemmän, kuin useaan vuoteen yhteensä.

 

Kuva lainattu Erriko Boccialta.  

Toivon sekä  omaani, mutta myös sinun tyhjään tauluusi hyvää ja harmonista tarinaa. Sellaista tarinaa, johon voimme vuoden lopussa olla tyytyväisiä ja josta voimme olla kiitollisia. Hyvää uutta vuotta <3

PS. Pääkuva on lainattu Alex Berthalta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018