Uudet ruokaravintolat kiinnostavat aina. Loppiaisen kunniaksi kävimme testaamassa ruoka- ja seurusteluravintola St. Anna'sin maut ja tunnelman. Marraskuussa ovensa avannut St. Anna's toimii nyt samassa Annankadun ja Uudenmaankadun kulmassa, jossa legendaarinen Soda viihdytti aikanaan. St. Anna's tarjoaa maukasta ruokaa sekä ainakin joulukuussa myös musiikkielämyksiä. Kotimaisuus ja ammattitaito sekä rakkaus ruokaan näkyi ja maistui ruoassa. Tarjolla oli à la carte annoksia sekä vähän rennompia katuruokaherkkuja. Mielestäni lista oli kiinnostava - kannattaa käydä tutustumassa! 

 

Ravintoloitsija Miika Lilja ja keittiömestari Juho Hokkanen huolehtivat asiakkaiden viihtyvyydestä. Kuvassa valmistaudutaan juuri Crème brûléen liekitykseen...

St. Anna'sin sisustus on kodikkaan lämmin ja konstailematon.

Avocadosalaattia alkuun... 

...ja savustettua siikaa kasvispedillä pääruoaksi. Jälkkäriksi se Crème brûlée ja kahvia. 

 

Kävimme myös tarkastamassa tämän vuoden Lux Helsinki valofestivaalin tarjonnan. Liikkeellä oli tosi paljon ihmisiä - viileästä viimasta huolimatta. Hienoa, että Suomessakin osataan jo tehdä näin makeita tapahtumia. Lisää vain valoa kaamokseen! 

 

 

Hyvää loppiasiltaa juuri sulle <3

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018