Tervehdys Tuusulasta! Asuntomessujen alkuun on enää vajaa kuukausi. Alue ja talot valmistuvat, näytteilleasettajat suunnittelevat esillepanojaan ja jännitys tiivistyy.

Käydäänkö messujen avautumista odotellessa katsomassa, miltä kohteessa 17 eli Talo Keudassa näyttää?  

Talo on Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudan projekti, jonka rakentavat ja sisustavat opiskelijat. Talon on suunnitellut Esa Pyökkäri Arkkitehtitoimisto EPy-ARK:ista. Pihalla seisoo komea päätalo (119 m2) sekä pienempi (32,5,m2) pihatalo, jota voi asuttaa esimerkiksi perheen itsenäistyvä nuori, isovanhempi tai perheen ulkopuolinen vuokralainen. Talo on yksikerroksinen, puurunkoinen ja sen julkisivu on rappausta ja osittain puuta. 

Olohuoneen sohvapöydän päälle on tulossa näyttävä kukkainstallaatio. Kannattaa muistaa käydä katsomassa, kun messut avautuvat!

Kaikki kohteen kasvit ovat Mäntsälästä, Saaren kartanolla toimivasta puutarhaoppilaitoksesta. Luulenpa, että messuilla nähdään huikeita floristiopiskelijoiden asetelmia!  

Kiva idea tehdä näyttävä kehys peilille erikokoisista puurimoista. Suunnittelija on yhdistellyt ihailtavan rohkeasti erilaisia pintoja.  

Ihana laatta kodinhoitohuoneessa! Jos vielä rakentaisin, niin tuo olisi taatusti yksi vahva vaihtoehto.

Erikoisen muotoiset kasvit ja heinät sekä erilaiset punotut korit näyttivät olevan edelleen suosittuja sisustuksessa.

Päämakuuhuoneen sängynpääty oli erikoinen ja kodikkuutta tuova rakennelma.

Puupintaa lattiassa ja huonekaluissa, maalattuja tehostemuotoja seinissä. Vaikka kaikkea on runsaasti, jää vaikutelma silti rauhalliseksi.  

Päätalossa on kolme makuuhuonetta, jotka on helppo sisustaa niin lastenhuoneeksi, kuin työ- tai harrastehuoneeksikin. 

Hulppea huonekorkeus tuo kuutioita, vaikka talon neliöt ovat aika maltilliset.

Ihastuin tähän mattoon. Sisustuksen suunnitellut Katariina Leppilampi vinkkasi, että se on 4livingin Bristol-matto.

Tämäkin kohde on tarkemmin tutustuttavissa 3.8. Tervetuloa tutustumaan silloin! 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018