Kuva: Jessica Castro/ Unsplash.

Nyt seuraa kliseinen kiitollisuuspäivitys, joten jos jotakuta etoo jo tässä vaiheessa, niin kannattaa lopettaa lukeminen heti alkuunsa...

Terveys. Vaikka sitä arvostaa ja kuinka ajattelee, ettei se ole itsestään selvyys, tajuaa sen merkityksen todella vasta sitten, kun sen menettää.

Suomalainen terveydenhuolto. Siinä vasta mahtava asia, hengenpelastaja ja kaikille avoin. Ketään ei käännytetä ovelta pois, vaikkei rahaa tai oikeita vakuutuspapereita taskusta löytyisikään. Ja hoidon laatu on ensiluokkaista.

Ystävät ja läheiset. Kun jotain sattuu, löytyy viereltä yllättävän paljon välittäviä ihmisiä. Muistanko heillekään koskaan osoittaa, kuin kiitollinen heistä olen?

Ja mistä tämä kiitollisuus nyt juuri tänään kumpuaa? Omakohtaisesta yllättävästä tapahtumasta tietysti.


Kuva: Nine Kopfer/ Unsplash.

Lähdin lauantaina käväisemään Stockmannin Hulluilla Päivillä ja palasinkin yllätyksekseni kotiin vasta seuraavana päivänä – sairaalasta ja yhtä umpilisäkettä (appendix vermiformis) kevyempänä. Kaikki kävi niin äkkiä, etten ehtinyt edes itse tajuta tapahtumia. Vaikkei mistään tuon kummallisemmasta ole kysymys, on tämän viikon speksit muuttuneet aivan kokonaan.

Kuva: David Zawila/ Unsplash.

Kiitollisuus putkahti voimakkaana pintaan, kun luin epikriisejä ja tajusin, mitä olisi voinut käydä ja kuinka pienistä sattumuksista ja kohtaamisista asiat ovat joskus kiinni. Ja maanantaina tunne vain voimistui, kun ryhdyin perumaan kaikkia sovittuja menemisiäni ja tapaamisiani. Mitä kaikkea sitä jääkään tekemättä sairaana ja toipilaana! Kuinka itsestään selvinä monia asioita pitää, kunnes ne menettää…

Lupaan itselleni olla vielä entistäkin kiitollisempi kaikesta siitä, mitä minulla on. Ja aloitan sinusta: kiitos, että luit tämän tekstin. Muistathan sinäkin olla kiitollinen kaikesta, mitä sinulla on.

Aurinkoista päivää juuri sinulle <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018