Palmusunnuntai tarkoittaa  meidän asuinalueellamme pienten noitien vaellusta. Niitä kulkee ristiin rastiin ovelta ovelle. Joukossa on muutama luuranko ja supermieskin. Useimmiten nämä pienet vaeltajat kulkevat joukossa, jota saattaa kujan päässä odottaa arkisemmin puettu äiti, isä tai isosisko tai -veli. 

Noidilla on mukanaan kauniita ja pääosin huolella tehtyjä virpomisvitsoja. He kysyvät kohteliaasti luvan virpomiselle ja luvan saatuaan lausuvat runonsa reippaasti silmiin katsoen. 

Suosikkinoitani on ehdottomasti Lyyli Lyttyvarvas. Hän käy uskollisesti joka vuosi näyttämässä meille pisamaiset kasvonsa. Kaunis hymy huulillaan ja silmät iloisesti sikkurallaan hän virpoo meidät tuoreeks' terveeks' tulevaks' vuodeks' ja toivottaa vielä lähtiessään hyvää pääsiäistä. Ihana noita!Pisamainen Lyyli noita.
Suklaat odottavat virpojia.Tunnustan: rikoin vuodenvaihteesta kestäneen karkkilakkoni syömällä pari tuollaista Butlersin täytettyä suklaamunaa... Leppoisaa ja suklaista palmusunnuntaita sinulle <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018