Yksi miltei koko Suomen hauskimpia taukopaikkoja ja vierailukohteita on Sisustustavaratalo Kasvihuoneilmiö 1-tien varrella Nummella. Kasvihuoneilmiö on perustettu vanhaan rekanpesuhalliin, jonka kylkeen on rakennettu valtava 500 neliön kasvihuone. Ilmeisesti aluksi kasvihuoneen toisessa päässä oli trooppinen perhospuutarha ja toisessa päässä kahvila. Nykyään kasvihuoneessa on kahvila sekä myymätila.

 

Pihalla on myynnissä upeita patsaita, pergoloita, puutarhakalusteita ja -koristeita. 

Kun Kasvihuoneilmiöön astuu sisään, tempautuu saman tien suureen seikkailuun, satumaailmaan tai muuten vain johonkin toiseen todellisuuteen. Kasvihuoneilmiössä saa kulumaan aivan huomaamatta parikin tuntia tutkien ja ihmetellen kaikkea esillä olevaa. Myymälä on täynnä sekä uutta että vanhaa tavaraa: huonekaluja, puutarhakalusteita, patsaita, kirjoja, astioita, peilejä, leluja, pelejä, kristallikruunuja, naulakoita, armeijan ylijäämävarusteita, koriste-esineitä, koruja, seinäkelloja, musiikkia, elokuvia, keittiötarvikkeita... mitä vain ihminen voi keksiä tarvitsevansa. Tavaraa on lattiasta kattoon ja kaikki on myynnissä. Välillä hinnat ovat uskomattoman edulliset ja välillä taas yllättävän korkeat. Tinkiminen kuitenkin kannattaa, jos kyseessä on tyyriimpi hankinta. 

Jos kaipaat kirjaa vaikkapa posliininmaalauksesta tai talonrakentamisesta, löytyy se mitä luultavimmin Kasvihuoneilmiöstä.

Tavaraa on niin paljon, että niiden sekaan eksyy...

Varusteet rannalle: värikäs kaftaani, korikassi, aurinkohattu sekä lepotuoli - kaikki samasta paikasta. 

Lasten leikkinurkkauksessa pallomeren sijaan voi pulikoida pehmolelumeressä.

Kukapa ei olisi aina halunnut saada piirongin päälle tällaista... hmmm… kelloa?

Välillä voi käydä lepäämässä metsässä. Olohuone metsässä kutsuu kuuntelemaan luonnon ääniä.  

Vierailun kruunaa kunnon munkkikahvit. Tarjolla on myös päivän lounas.

Hauska, virkistävän värikäs, rento ja humoristinen sekä ehkä vähän hyvällä tavalla hullu paikka. Ehdottomasti poikkeamisen arvoinen kohde!

Leppoisaa juhannuspäivän iltaa juuri sinulle <3

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018