Ehdin piipahtaa täysinäisen arkiviikon päätteeksi Habitaressa.  Habitare on alkusyksyn kohokohta, huonekalu-, sisustus- ja designmessut, joille ainakin minun on aina päästävä fiilistelemään ja nuuskimaan syksyn ja tulevan talven trendejä. Tälläkin kertaa sain paljon ideoita, jotka auttavat muokkaamaan oman kodin tunnelmalliseksi ja lämpöiseksi pesäksi. Turvapaikaksi,  jonne voi paeta syyspimeää ja talvikylmää.

Kuvat on poimittu sieltä ja täältä. Erikseen täytyy mainita pahvinen pöytä ja tuolit, jotka olivat Rosa-Maria Tolvasen projekti LAMKissa. Koulutyönä tehdyt kalusteet syntyivät projektissa, jossa tarkoituksena oli  luoda helposti, nopeasti ja edullisesti valmistettavat kalusteet esim. pakolaisleireille. Pahviset kalusteet voidaan tuottaa massoina, toimittaa tiiviisti pakattuina ja kierrättää käytön jälkeen. Yllättävän tukevat ja kauniit kalusteet pelastavat varmasti monta perhettä muutoin ikävissä oloissa kaukana kotoa. Pidän erityisesti tämän kaltaisista hankkeista,  joissa nuoret suunnittelijat ja opiskelijat tekevät yhteistyössä yritysten kanssa jotain uutta ja kekseliästä. Tässä pahviprojektissa mukana oli Stora Enso.

Toinen suuren kuhinan aiheuttaja oli japanilaisen Mujin osasto. Suomessa ei  myydä Mujin tuotteita ja tämä messuille tuotu pop up -myymälä sai kaikki meidät Muji-fanit keräämään ostoskorit pullolleen ihanan pehmeitä tank-toppeja, sukkia, keittiötarvikkeita, valkaisemattomia vanulappuja, tusseja, muistikirjoja, hammasharjoja...  

Toivottavasti nautit kuvista. Kaunista viikonloppua juuri sinulle <3

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018