Olipa leppoisa ja mukava isänpäivä. Meidän piti alun perin viedä isä urheilemaan, mutta flunssan takia vaihdoimme suunnitelman lennosta elokuviin menoon. Päivä alkoi hyvällä aamiaisella, jatkui herkullisella lounaalla ja päättyi iltapalaksi syötyyn suklaakakkuun. Pelkkää herkuttelua koko päivä. Kakku oli tyttären tekemä Fazerin ohjeen mukainen suklaakakku. Syntisen hyvää! Aamulla yhdeksän aikaan oli vielä niin hämärää, että kynttilän valossa oli tunnelmallista syödä. 


 

Kävimme myös mittailemassa uudessa kodissamme. Kyllä, olemme tällä viikolla myyneet vanhan kotimme ja ensi viikolla teemme kaupat uudesta. Koko viikko on ollut yhtä tunteiden mylläkkää, kyyneleitä sekä ilosta että haikeudesta. Palaan tuohon kodinvaihtoon piakkoin, joten pysy kanavalla.

Ei muuta, kuin ihanaa isänpäivän iltaa teille kaikille <3

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018