Hei!

Pihakonttori avautuu taas ainakin kesän ajaksi. Toimin Tuusulan asuntomessujen messulähettiläänä ja toimenkuvaani kuuluu kertoa teille messuista sekä Tuusulasta ja sen eri vierailukohteista. Pääset matkassani kurkistelemaan messualuetta ennen kuin se virallisesti avataan, sekä sukeltamaan Tuusulanjärven rantojen upeisiin taidekohteisiin. 

Voit seurata kesäjuttuja täällä blogissa sekä Facebookissa  ja Instassa. Tervetuloa mukaan!Tuusulan asuntomessut ovat avoinna yleisölle vasta elokuussa (3.-30.8.2020) koronaepidemiasta johtuen. Yleensähän messuille on päässyt jo heinäkuussa. Sisäänpääsyä tullaan myös rajoittamaan ja porrastamaan. Hienoa, että näillä näkymin messut voidaan kuitenkin järjestää, sillä vielä maaliskuussa näytti sekin epävarmalta.

Messualue sijaitsee Rykmentinpuistossa, aivan Tuusulan keskustan Hyrylän tuntumassa. Rykmentinpuistossa toimi vuoteen 2006 saakka Helsingin ilmatorjuntarykmentti. Nyt alue saa uuden ilmeen ja tarkoituksen, kun sinne rakentuu lähivuosien aikana koti noin 15 000 asukkaalle. Asuntomessualueelle muuttaa 400 uutta asukasta.

Kohde 28, Trä Kronor townhouse on kortteli terveellisiä ja ympäristöystävällisiä townhouse-koteja. Liimattomat ja muovittomat massiivipuurakenteet sekä painovoimainen ilmanvaihto takaavat raikkaan ja puhtaan sisäilman. Mukavan ajatonta, kestävää ja luonnollista - tykkään!

Tämä ihanuus on myytävänä. Tyylikäs Jämerän townhouse, jonka oma suojaisa piha avautuu alueen puistoon. Uusi koti sinulle?

Dekotalo Ruuti, kohde 8 on moderni ja musta, tyylikäs kokonaisuus. 

Kohde 7, HEVI kivitalo Lumitiikeri on rakennuttajiensa unelmien talo, jossa kaikki toiveet toteutuvat. Huomaa talon upea aaltomainen muoto!

Asuntomessualueiden ehdottomasti paras puoli minusta on se, että niiden kadut ja puistot valmistuvat yhtä aikaa ja viimeisen päälle toteutettuina. Koko alueen arvo tuntuu nousevan, kun on laitettu jotain muuta, kuin pelkkää asfalttia ja perus katuvalaisimia. Olisipa näin omallakin kujalla.

Tässä nyt ensimmäiset kuulumiset messualueelta - kiva kun luit!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018