Vietimme isänpäivää tänään Helsingissä. Olin tilannut aurinkoisen sään, jotta kävelylenkkimme onnistuisi ja voitteko uskoa: aurinko todella pilkisteli varovasti harmaiden pilvien lomasta! 

Stockmannin jouluikkuna avattiin eilen ja kävimme sen tietysti katsomassa. Minua se kiinnostaa joka vuosi, mutta tyttäret eivät siitä enää innostuneet niin kuin joskus aiemmin. Kaupunkiin oli ripusteltu jouluvalot, joten siellä on varmasti kaunista iltahämärässä.

Kävelimme mukavan lenkin ja poikkesimme Viiskulmassa sijaitsevaan Roobertin Herkkuun suklaaostoksille. Herkkukauppa on perinteinen, vuonna 1963 perustettu pikkupuoti, jota perustajan lapsenlapset nykyään pyörittävät. 

Isänpäivän kohokohta - erityisesti isän ja äidin mielestä - oli brunssi Eiran Sandrossa. Marokkolainen "Marrakech Madness" brunssi oli taivaallisen hyvä. Lasillinen Mimosaa johdatteli mielen kauas marraskuisesta harmaudesta...

Hyvää isänpäivän iltaa kaikille isille ja läheisille, jotka isänpäivän omakseen tuntee <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018