Pääkuva: Naisten Pankki 

Varmasti muistatkin aiemmin kirjoittamieni juttujen tiimoilta, että sydämeni sykkii lämpimästi Naisten Pankille ja kehitysmaiden naisten ja lasten auttamiselle. Tällä viikolla Naisten Pankki kerää varoja naisten koulutukseen kävelemällä. Sunnuntaina 9.9.2018 järjestettävä Kävele naiselle Ammatti on kampanja, johon kuka tahansa voi osallistua joko yksin, tai liittymällä suurempaan kävelijäporukkaan. Porukoita on lähdössä kävelemään useissa kaupungeissa, myös ulkomailla!

Kuva: Peter Hersey/ Unsplash.

En tiedä voiko yksinkertaisempaa tapaa auttaa olla olemassa. Kun kutsut kävelylle mukaan ystäväsi, saat hyvän mielen, liikunnan ja raittiin ilman lisäksi myös laatuaikaa hyvässä seurassa.

Kuva: Annie Spratt/ Unsplash.

Kävele naiselle Ammatti -tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia kehitysmaiden naisten koulutukseen ja toimeentulon edistämiseen Afrikassa ja Aasiassa. Osallistumisen hinta on 30 euroa/ kävelijä ja tuo summa vastaa yhtä Ammattia. Ammatin avulla naiset työllistyvät ja voivat näin itse huolehtia perheistään. Samalla koko yhteisön tilanne paranee, kun ravitsemus- ja terveystilanne sekä asuinolot kohentuvat, lasten koulunkäynti lisääntyy ja naisten asema vahvistuu. 

Kuva: Fansycrave/ Unsplash.

Kukaan ei voi koko maailmaa kerralla pelastaa - vaikka kuinka haluaisi - mutta tällä tavalla voi auttaa edes vähän. Maailmaa muuttuu nainen ja Ammatti kerrallaan.

Jos haluat auttaa ja

lähteä kävelemään naisille Ammatteja, ilmoittaudu mukaan täällä

Energistä viikkoa sinulle <3

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018