Hei Sinä! Kiitos, että tulit lukemaan tämän tekstin. Todistat historiallista hetkeä: tämä on Pihakonttorin ihka ensimmäinen blogiteksti. Tästä se lähtee - tervetuloa matkaan mukaan!

Päätin ryhtyä kirjoittamaan blogia, koska kirjoitan työkseni ja ajattelin, että voisin kirjoittaa myös ihan vain huvikseni. Useat Facebook-ystäväni toivovat reissuiltani kuvia ja tarinoita. Ajattelin, että voisin jakaa reissutarinoitani täällä, muillekin. En tiedä lukeeko näitä tarinoita koskaan kukaan, mutta katsotaan mitä tästä tulee...

Tätä kirjoittaessa olen junassa matkalla Vaasaan. Aloitan tänään  maisteriopinnon Vaasan yliopistossa. Olen  42-vuotias ja toteutan suurta haavettani. En ollut kypsä opiskelemaan ylipistossa silloin lukion jälkeen, 20 vuotta sitten. En edes oikein tiennyt, mitä olisin opiskellut. Päädyin kaupalliselle alalle ja sille tielle sitten jäin. Menin naimisiin, sain lapsia, mielenkiintoiset työt veivät mukanaan - ja yliopisto-opiskelut saivat jäädä haaveeksi. Ja nyt vihdoin on tullut se hetki, kun voin toteuttaa haaveeni.

Laitan lisää kuvia ja tunnelmia myöhemmin, kun  olen päässyt Vaasaan ja löytänyt kampukseni. Ja Omena-hotellini... Vi ses!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Vierailija

nostan hattua uudelle opiskelijalle! ja tervetuloa Vaasaan, tämä on mukava kaupunki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018