Kirjoitukset avainsanalla kevätsiivous; sisustus

Kuva: Nick Karvounis/Unplash.


Kevätaurinko on armoton. Se paljastaa oman nukkavierun olemuksen lisäksi myös kodin pölyt ja osuu ärsyttävästi syyssateiden pieksämien ikkunoiden tahroihin. Talvella käytettävät taljat, huovat ja neuletyynyt tuntuvat tunkkaisilta. Viherkasvitkin näyttävät kaipaavan kunnon virkistävää suihkua ja lannoiteannosta.

Keväiset auringonsäteet ja lisääntyvä valo herättävät joulusta saakka kateissa olleet kaverukset: siivousvimman, sisustuskuumeen sekä remontti- ja muuttohingun.

Koska joka kevät ei voi remontoida tai muuttaa (kai) niin on tyydyttävä vain fiilistelyyn ja haaveiluun. Ja keskityttävä siivoukseen: putsaamalla, puunaamisella ja tavaroiden paikkoja vaihtamalla saa vanhoistakin nurkista ihan kivannäköisiä. 

Yläkerran aulan seinä saa tänä keväänä uuden puhtaanvalkoisen sävyn.


Nuoremman tyttäreni sisäinen sisustaja on herännyt! Pinkki vaihtui sinisen ja vihreän sävyihin.
 


Viherkasvit piristävät ja tulppani antaa lupauksen keväästä.Vanha tapetti eteisessä miellyttää yhä. Pölyt vain pois mökin päältä! 
 

Kuva: Kristina Balic/ Unplash.


Kuva: Kari Shea/ Unplash.Suuri, Thaimaasta hankittu ja rullalla kotiin tuotu taulu on edelleen lemppari. Buddhan rauhoittavan lempeän olemuksen vierellä muistaa itsekin hengittää. Ja laittaa asiat mittakaavaansa: kevät on nauttimista eikä stressaamista varten.


Rentoa kevätsiivouspäivää sinulle <3

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Blogiarkisto

2018