Kirjoitukset avainsanalla Uusi Vuosi; lupaus

 Uusi vuosi on hyvällä alulla ja uuden elämän oras vahvassa kasvussa. Tai siltä ainakin vaikuttaa, jos somea on uskominen. Somefiidit ovat täynnä ihmisten uudenvuodenlupauksia, suunnitelmia pitää nenänvalkaisuviikkoja ja päätöksiä ryhtyä kuntokuurille tai ainakin herkkulakkoon. Yksi kaverini lupasi pitää koko uuden vuoden ajan ikävät asiat loitolla elämästään, koska hän oli viime vuoden aikana saanut yliannostuksen ankeutta. Kuulostaa hyvältä! 

Vuoden vaihtuminen on hyvä tilaisuus tehdä säännöllisesti oman elämän minitilinpäätös - pohtia mikä omassa elämässä ja arjessa toimii ja mikä ei, mikä syö energiaa ja vetää mielen matalaksi ja mikä taas tuo voimaa ja iloa ja parhaimman version itsestä esiin. Vaikka samaa pohdintaa tulee tehtyä pitkin vuotta, tuntuu vuoden vaihtuminen olevan näkymätön rajapyykki, jolloin muutospäätökset saavat lisäpontta.

Minä lupaan itselleni, että aloitan opintovapaan ja nautin opiskelusta täysin palkein. Lupaan myös olla enemmän läsnä perheelleni ja ystävilleni, huolehtia kunnostani ja hyvinvoinnistani paremmin sekä joogata taas säännöllisesti. Olen myös kauan haaveillut siitä, että tulisipa vielä joskus aika, että olisi energiaa leipoa tuoretta leipää joka viikko ja mahdollisuus olla välipalan kanssa kotona koululaisia vastassa ja kysellä päivän kuulumiset tuoreeltaan. Opiskelevana kotiäitinä se taitaa pian olla mahdollista :) 

Hyvää uutta vuotta juuri sinulle. Toivon tämän vuoden olevan sellainen, että paras sinusta pääsee esiin ja suunnitelmasi toteutuvat <3

 

Ps. Kuva ovat Pyhätunturilta, missä vietimme valkoisen joulun. Poroystävät asustavat Koparan porotilalla, missä kannattaa poiketa, mikäli Pyhän suunnalla liikut.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Blogiarkisto

2018