Kirjoitukset avainsanalla Porvoo; Vanha Porvoo; Joulu

Meillä on entisten työkavereiden kanssa ollut jo kymmenen vuoden ajan tapana käydä Porvoon vanhassa kaupungissa joulun alla päivittämässä kuulumiset ja hakemassa joulufiilistä. Samalla tulee hankittua joululahjoja ja vähän päivitettyä omaa vaatekaappia. 

Ylläpidimme perinteitä sunnuntaina ja nautimme lumisateisen Vanhan Porvoon tunnelmasta. Aloitamme päivän aina jostain kivasta kahvilasta (tällä kertaa Café Fannysta), jatkamme putiikkikierroksella ja lopuksi käymme vielä päivällisellä (tällä kertaa Sicapellessa). Ihanien naisten kanssa päivä kuluu, kuin siivillä. Vaikka joukkomme on hajaantunut eri työpaikkoihin ja yksi eläkkeelle, jatkuu jutut aina siitä, mihin ne viimeksi jäivät. Tuolla porukalla saa aina nauraa vatsansa kipeäksi. Onnea on ihanat työkaverit - olivat ne sitten entisiä tai nykyisiä!

Ohessa on muutamia kuvia reissultamme. Mukavaa alkanutta viikkoa <3  Sisustus Ometta tarjoaa tuotteita sisustustarvikkeista vaatteisiin ja kaikkea pientä kivaa siltä väliltä. Puodin joulutunnelma oli vertaansa vailla. Jotenkin tuntuu, että joulu on todellinen joulu vasta näissä vanhoissa taloissa, joissa lautalattiat narisevat ja vanhan kakluunit seisovat uljaina kammarin nurkassa... Sisustus Omettaa voi seurata myös Facebookissa.  


Tämän joulun koristehitti on kuulemma tällainen suloinen Kuplavolkkari, jonka katolle on köytetty joulukuusi. Niin söpö!

 

Pieni suklaapuoti!


 

Uusi tuttavuus oli White Vintage -niminen myymälä, joka on avattu vasta pari viikkoa sitten. Liike tarjoaa sisustus- ja koristetuotteita sekä vaatteita ja kaikkea pientä kivaa. Minä lähdin puodista naisellisesti muotoillun joulusukan, pienten tuoksusaippuoiden sekä eucalyptuksen oksien kanssa. 
White Vintagen omistaja Nina Lappalainen (vas.) ja Soile Peiponen kertoivat, että yritys tarjoaa myös sisustus- ja juhlasuunnittelua sekä stailaus- ja visualisointipalveluja. Ninan maku on niin varma ja tyylikäs, että talletin käyntikortin vastaisuuden varalle visusti talteen...


Kommentit (0)

Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Blogiarkisto

2018