Kirjoitukset avainsanalla Matka; Tallinna

Joskus riittää, että menee lähellä päästäkseen kauas. Me harmittelimme mieheni kanssa, ettei meillä tänä syksynä ole jemmassa lomapäiviä ja ettemme siis pääse lähtemään jonnekin etelään lämmittelemään vielä kesäisessä lämmössä. Päätimme kuitenkin tehdä viikonloppuna jotain kivaa, ja siksi lähdimme ex-tempore Tallinnaan. Ja kuinka kävikään: Tallinnassa (niin kuin kyllä Suomessakin) oli viikonloppuna parikymmentä astetta lämmintä ja aurinko paistoin pilvettömältä taivaalta. Saimme täydellisen lomasään ja kauniita maisemia vain parin tunnin laivamatkan päästä, tutusta Tallinnasta. Lapsetkin totesivat, että ihan kuin olisimme olleet ulkomailla! Heille näköjään Viro ei ole ulkomaa :)

Ohessa sinullekin aurinkoisia kuvia Haabneemen rannalta, Piritan laiturilta sekä televisiotornista. Toivotaan, että lämpöä ja valoa riittää vielä tällekin viikolle <3 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Blogiarkisto

2018