Kirjoitukset avainsanalla isänpäivä

Olipa leppoisa ja mukava isänpäivä. Meidän piti alun perin viedä isä urheilemaan, mutta flunssan takia vaihdoimme suunnitelman lennosta elokuviin menoon. Päivä alkoi hyvällä aamiaisella, jatkui herkullisella lounaalla ja päättyi iltapalaksi syötyyn suklaakakkuun. Pelkkää herkuttelua koko päivä. Kakku oli tyttären tekemä Fazerin ohjeen mukainen suklaakakku. Syntisen hyvää! Aamulla yhdeksän aikaan oli vielä niin hämärää, että kynttilän valossa oli tunnelmallista syödä. 


 

Kävimme myös mittailemassa uudessa kodissamme. Kyllä, olemme tällä viikolla myyneet vanhan kotimme ja ensi viikolla teemme kaupat uudesta. Koko viikko on ollut yhtä tunteiden mylläkkää, kyyneleitä sekä ilosta että haikeudesta. Palaan tuohon kodinvaihtoon piakkoin, joten pysy kanavalla.

Ei muuta, kuin ihanaa isänpäivän iltaa teille kaikille <3

 

Kommentit (0)

Vietimme isänpäivää tänään Helsingissä. Olin tilannut aurinkoisen sään, jotta kävelylenkkimme onnistuisi ja voitteko uskoa: aurinko todella pilkisteli varovasti harmaiden pilvien lomasta! 

Stockmannin jouluikkuna avattiin eilen ja kävimme sen tietysti katsomassa. Minua se kiinnostaa joka vuosi, mutta tyttäret eivät siitä enää innostuneet niin kuin joskus aiemmin. Kaupunkiin oli ripusteltu jouluvalot, joten siellä on varmasti kaunista iltahämärässä.

Kävelimme mukavan lenkin ja poikkesimme Viiskulmassa sijaitsevaan Roobertin Herkkuun suklaaostoksille. Herkkukauppa on perinteinen, vuonna 1963 perustettu pikkupuoti, jota perustajan lapsenlapset nykyään pyörittävät. 

Isänpäivän kohokohta - erityisesti isän ja äidin mielestä - oli brunssi Eiran Sandrossa. Marokkolainen "Marrakech Madness" brunssi oli taivaallisen hyvä. Lasillinen Mimosaa johdatteli mielen kauas marraskuisesta harmaudesta...

Hyvää isänpäivän iltaa kaikille isille ja läheisille, jotka isänpäivän omakseen tuntee <3

Kommentit (0)

Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Blogiarkisto

2018