Tulin vain huikkaamaan hyvää ystävänpäivää teille rakkaat Me Naiset -lehden blogien lukijat. Toivottavasti päivänne on ollut ja tulee olemaan hyvä, ja täynnä kivoja kohtaamisia ystävien kanssa. 

Pihakonttori ei ole varsinaisesti tauolla eikä konttoristikaan ole kadonnut mihinkään. Olen vain niin uppoutunut koulutöihin, ettei muulle jää juuri nyt aikaa. Ensi viikko on vuodenmittaisen opintovapaani viimeinen viikko ja teen kovalla kiireellä loppuja koulutöitä pois päivätyön alta. Käsittämätöntä, kuinka nopeasti vuosi on kulunut. Ja toisaalta: yhteen vuoteen on mahtunut niin paljon tapahtumia, että tuntuu, kuin olisin ollut kolme vuotta poissa töistä!

Mutta nyt palaan takaisin vuorovaikutustutkimuksen kurssitehtävien pariin ja jatkan siitä sujuvasti latinan läksyillä... Yritän tehdä teille piakkoin postauksen uuden kotikaupunkini mielenkiintoisesta kulttuuritarjonnasta, joten stay tuned!

 

Happy Valentine's Day <3

 

PS. Ylin kuva ystävyksistä on lainattu Becca Tabertilta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018