Varma merkki syksyn saapumisesta on Habitare-messut Helsingissä. Tänä vuonna Habitaressa olivat vallalla lämpimät ja  maanläheiset sävyt, luonnon materiaalit sekä kotoisa ja konstailematon tyyli. Mustavalkoinen graafisuus on todellakin saanut väistyä lämpimän ja luonnollisen tieltä. Ohessa on makupaloja messuilta.

Marimekon osastolla huomion kiinnittivät kaunis tiilipäällysteinen pöytä, kauniit heinät lasipulloissa sekä tietysti kauniit tekstiilit. Haaveilen tuosta kuparin- ja valkoisensävyisestä Tiiliskivi-kankaasta. Ja noista samanvärisistä raidallisista pussilakanoista... Ihana lämmin sävy!

Erilaisia valaisimia oli osastoilla runsaasti. Myös valaisinten materiaalit ja värit olivat muuttuneet pelkistetyistä ja simppeleistä paljon värikkäämmiksi ja runsaimmiksi.

Tämä ihanuus löytyi Innojokin osastolta. Herkkä ja kaunis asetelma oli tehty pienelle sivupöydälle. (Kuva yllä)

Myös Annon osastolla oli hyödynnetty heiniä lasipullossa somisteena. Esillä oli useita mattoja, joiden tekstuurit ja tuntu käden alla sopivat täydellisesti syksy- ja talvikotiin. Kuinka noista ihanuuksista osaisi valita vain yhden tai kaksi? (Kaksi kuvaa yläpuolella)

Jos kotisi ikkunasta ei avaudu kaunis merimaisema, voit aina tulostaa sielunmaisemasi paperille ja liimata sen seinälle. (Kuva alla)

Design helps -ajatusta ja toimintamallia jakavan Tikaun tuotteita ostamalla tulee samalla tukeneeksi tuotteiden valmistajia maailmalla. (Kuva yllä ja kuva alla) 

Stockmannin osaston tunnelma vei suoraan New Yorkin rouheisiin loft-asuntoihin. Stockan esillepanot olivat erittäin runsaita ja - mitäpä muutakaan, kuin maanläheisiä ja luonnollisia. Osastolla oli myös pieni putiikki, josta mukaani tarttui kaksi mustaa vanerilautasta ja juuri nyt niin kovin trendikäs okranvärinen keittiöpyyhe. (Kuvat alla)

Vaikka olenkin mustavalkoisen ja yksinkertaisen sisustuksen ystävä, täytyy myöntää, että kyllä nuo lämpimät värit silti ihastuttavat ja ovat tervetullut lisä myös meidän kotiin. 

K-raudan osastolla pääsi tekemään oman Mood boardin. Tarjolla oli näytteitä syksyn tapetti-, sisustusmaali-, parketti- ja kaakelivalikoimista. Tälle osastolle olisin voinut jäädä vaikka koko päiväksi suunnittelemaan erilaisia tunnelmia.

Inspiroivaa ja lämmintä syksyä <3

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Blogiarkisto