Jos tulet Tuusulaan Asuntomessuille, kannattaa samalla poiketa Somia Livingissä Hyrylän keskustassa, aivan kiven heiton päässä messualueesta. Somia Living on mun lemppariputiikki, jossa on aina jotain kivaa itselle sekä tuliaisiksi ja lahjoiksi ystäville. 

Somia Living myy fiilikseltään rentoja, laadukkaita ja ajattomia suomalaisia ja eurooppalaisia tuotteita. 

Kaikki korut ja vaatteet ovat suomalaisten brändien tuotteita - laadukkaita, kestäviä ja ajattomia. Valikoimassa on Papun, Marimarin, Sun, Myssyfarmin, Kanto Designin ja Vestiariumin vaatteita sekä Littlebit Designin, Viaminnetin, Lillan Helsingin ja Miikon ihania koruja.

Luonnonmateriaalit ovat nyt erityisen trendikkäitä sisustuksessa. 

Syysuutta päälle sekä kotiin!

Rennon tyylikästä tanskalaista hyggeä vai huoletonta bohoa?
 

Tarjolla on silmän ruoan lisäksi myös syötäviä herkkuja, kuten Nicolas Vahén mausteet ja oliiviöljyt, Lakrids by Johan Bülowin herkkulakritsit sekä Alajärven tilan suussasulavat fudget...

Ja jos kaipaat hyvää ruokaa, niin tien toisella puolella vanhan varuskunnan reunamilla on Ravintola Kerho, jonka yhteydessä toimii myös Maalaispuoti.

Tervetuloa Tuusulaan <3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pihakonttorissa tarinoidaan elämästä kuvin ja sanoin. Pihakonttoristi etsii maailmasta kauneutta ja harmoniaa ja haluaa jakaa iloa ja vinkkejä myös muille. Tarinat syntyvät elämästä: ihmisistä, työstä, opiskelusta, matkoista, kodista, sisustuksesta, puutarhasta - mistä milloinkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018