Olin siis kuutisen viikkoa sitten työmatkalla eli vierailulla Cosentinon pääpaikalla Espanjassa Almeriassa Sissarit ry:n kanssa. Toimin tämän vuoden Cosentinon PR-tiimissä, olin matkalla "houstin" roolissa. Kävin siellä myös vuosi sitten samaan aikaan Sisustustoimittajat ry:n kanssa, silloin vieraana.

Vierailuun varataan päivä ja sinä aikana ehditään kiertää Silestone- ja Dekton-tehtaat, showroom, syödä herkullinen lounas ja vierailla marmorilouhouksella! Harvapa sitä pääsee näkemään, kuinka kiveä oikeasti louhitaan vuorilta. Matka sinne ylös kiemurtelevi pikkuteitä pitkin on todella jännä! Meille sattui myös todella lämmin sää, mittari huikenteli melkein 30 asteessa joka päivä!

Showroomissa uusitaan näyttelyä aika ajoin ja nyt oli esillä ideoita tänä vuonna lanseeratusta Stonika-mallistosta. 4 mm paksulla Dekton Slim-materiaalilla, värillä Bergen, oli verhoiltu mm. kylpyhuoneen allastaso, ihan mielettömän hieno! 

Cosentinolla on myös "luonnonkivimuseo", jossa on esillä isoina levyinä luonnonkivilevyjä. Kaikki on hienosti organisoitua, siistiä ja kaunista. 

Taas oli kiva vierailla Cosentinolla, kiitos vieraanvaraisuudestanne ja Sissarit mukavasta matkaseurasta!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram