Meidän kodinhoitohuone on tosiaan lopultakin valmis. Edellinen postaus heinäkuulta löytyy täältä ja lopulta tila tuli valmiiksi vasta syyskuun lopussa. Jos asiakas on riittävän kärsivällinen odottaja, saa pyykkinsä pestyä ja tekee koko kesän vaikka samalla pihanrakennusta, niin ei ne kaapit tosiaan kyllä itsestäänkään paikoilleen tulleet sillä välin. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, tyytyväisiä ollaan.

Tässä tilassa johtava idea oli saada koneet piiloon ja ilme siistiksi ja perustyylikkääksi, koska se toimii meillä myös saunan pukuhuoneena. Kaapistot on toteutettu Keittiökalustetukun valmiilla kalustemoduleilla ja tilauksesta erikoismitoituksella saatavilla rungoilla, ovilla ja tasolla, joten varsinaisesta mittatilauskalustekokonaisuudesta ei ole kyse, sovitetusta kokonaisuudesta paremminkin.

Tässä viimeisessä asennusvaiheessa saimme paikoilleen siis kuivauskaapin rungon ja oven sekä pyykinpesukoneen kaapin oven sekä erikoissyvän, 69 cm, tason.

Ovet ovat eri materiaalia (sormiuravetimen vuoksi) kuin taso ja rungot (edullista peruslevyä), joten pientä vaihtelua on valkoisen eri sävyissä, mutta pystyn tässä vaiheessa raksaprojektia jo elämään tämän asian kanssa ja olen pelkästään tyytyväinen, kun tämäkin huone on lopulta valmis.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Pieni Talo Helsingissä

Kiitos! Ihanan näköistä myös teillä, olenkin joskus käynyt blogissasi katselemassa kauniita kuvia :)

Vierailija

Kiitos paljon ! Kiva kuulla, että olet eksynyt blogiini, vaikka olenkin vielä ihan noviisi blogihommien suhteen :) 

Sanna/ Sisustus COCO
2/12 | 

Tosi kivan näköinen kokonaisuus ja ihanaa kun koneet ovat piilossa.

Saunailtahan meidän täytyy tuolla järjestää :)

Elina / Talo Markki
3/12 | 

Näyttää ihanan harmoniselta ja tyylikkäältä, kun koneet ovat piilossa. Tällä lailla saa luotua erilaisia tunnelmia tilaan, kun on eleetön pohja jonka päälle "rakentaa". Kiva on! :)

Vierailija
4/12 | 

Millaisilla saranoilla saitte oven kiinnitettyä pesukoneen eteen, Meillä homma jumittaa, kun syvyyssuunnassa tarpeeksi pieniä saranoita ei tunnu löytyvän mistään? T. Tarja

Reetta
5/12 | 

Hei,

laitoin kysymyksen 14.5.2015 kirjoittamaasi postaukseen (vanhassa osoitteessa). Esittelit siinä "yläkerran betonikylppäriä". Otsosonin kylpyhuonekaluste itselläkin kiikarissa, joten olisin kuullut mielelläni käyttökokemuksia siitä. Onko kuinka jämäkät ne vetolaatikot? Lonksuuko yms. Asun paikkakunnalla, jossa  ei ole ko. merkin jälleenmyyjiä lähellä eikä käyttökokemuksia oikein löydy.

Kiitos jos viitsit jotain raapustaa vaikka tähän vastaukseksi :)

Pieni Talo Helsingissä

Moikka,

Vastaan tosiaan vähän viiveellä vanhan blogin kommentteihin, huomasin sen kyllä. Kiva, kun löysit tänne! Otsosin kulmikkaaseen allastasoon tarttuu aika helposti lika ja tahrat, mutta on myös tosi helppo puhistaa, rätillä vain pyyhitään puhtaaksi. Naarmuja on, mutta hiuksenhienoja, ei haittaa. Vetolaatikot on minusta ihan jämäkät eli mitään valitettavaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat