Kaupallinen yhteistyö

 

Huh hei, vuoden suurin ja tärkein sisustusalan tapahtuma Habitare on päässyt täyteen vauhtiin tänään! Kävin pyörimässä Messukeskuksessa jo tiistai-iltana työn merkeissä ja katselemassa parhaita paloja tutuilta valmistajilta, tällä kertaa kuvaaja Kati Pilli-Sihvolan kanssa. 

Sain taas viime vuotiseen tapaan kutsun tulla Svedbergsin osastolle tutustumaan uusiin tuotteisiin. 

Luonto ja sen arvostus on vahvasti läsnä Svedbergsin uusisssa tuotteissa. Heidän uudet markkinointikuvansa ovat myös huikean kauniita luontokuvia, joita oli tällä kertaa käytetty osaston taustalla valokuvatapetin tapaan. Tekevätköhän maisematapetit kotien sisustuksissa tämän kauniin osaston myötä paluun?

Svedbergs lanseeraa tänä vuonna uusia tuotteita. Aloituskuvassa on uusi Savon-komposiittiamme, jonka kauniin kaarevat muodot täydentyvät sievillä jaloilla. Ammeen silkkinen Solid Surface-komposiittimateriaali on kestävä ja hygieeninen materiaali. Persoonallisen kaunis amme kylppäriin, jossa amme on se katseenvangitsija. Pitää muista tulevissa suunnitteluprojekteissa!

Trendikäs musta-ristikkoinen suihkuseinäke- / nurkkaus löytyy myös Svedbergsin valikoimista nimellä Rista. Nyt on tosi kiva, kun meille mustasta pitäville on tullut valinnanvaraa myös kylpyhuonetuotteisiin. Kuvassa suihkunurkkaus on DK-sarjan allaskaapin kanssa, joka on ehdoton suosikkini Svedbergsin valikoimista. Tuollainen mustana kiinnostaa edelleen omaan kylppäriin, allaskaapin valinta omassa rakennusprojektissa kun tuli tehtyä vähän kiireessä.

 

 

Svedbergsillä on Habitaressa esillä uusi peili Selfie kahdessa koossa. Peiliä voi himmentää siihen koskemalla. Tämä peilihän sopii myös mihin tahansa kodin muuhun tilaan, se olisi ihana esim. makuuhuoneessa tunnelmantuojana.  Osastolla on myös peiliin liittyvä hauska insta-kilpailu, käykäähän osallistumassa!

 

 

Muistutan, Svedbergsillähän on tämä SiD-sarja, jossa on Cosentinon tuotteita tasoina. Tässä kuvassa tasona ruosteen-harmaan-ruskea Dekton Trilium, joka käy upeasti tuon heinäpeltokuvan kanssa yhteen!

 

 

Tässä kuvassa suosikkini DK tammi-valkoisena, kaunis!

 

 

Lopuksi taas mustaa <3. Ihana Noki-sarja!

Messut ovat siis tänään alkaneet ja vielä on kokonaista neljä päivää aikaa vierailla siellä. Svedbergs on messuilla mukana Habitaren Ahead! -alueella osastolla 6c70. 

 

Kiitos kuvista Kati Pilli-Sihvola / Moments By K Photography.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram