Kuten bloggaaja-toimittaja-kollegani Jonna jo ehtikin postata, olimme Sisustustoimittajat ry:n porukalla Köpiksessä toissa viikolla muutaman päivän työmatkalla tutustumassa tanskalaiseen muotoiluun. Yövyimme uudessa hotelli Ottiliassa, joka on rakennettu vanhaan Carlsbergin tehtaaseen. Vanhoja tehdasrakenteita oli jätetty näkyviin siellä täällä, myös julkisivu oli suojeltu. Ihan huikea uusi, modernilla designilla kodikkaasti tehty interioori vanhalla tehdasalueella, jonne rakennetaan myös uutta asuinaluetta ja mm. kylpylää.

Ylimmässä kerroksessa oli ravintola, josta pääsi terassille. Nautimme siellä aamiaisen. Valitettavasti päivämme Köpiksessä olivat sateiset, joten terassista emme päässeet nauttimaan, muuten hotelli oli kyllä kiva kokemus. Sisätiloissa oli katseltavaa, koettavaa ja lämmintä tunnelmaa niiksi lyhyiksi ajoiksi, kun siellä ehdimme ennen nukkumaanmenoa oleilla.

Laitan vierailuista tänne blogiin omia postauksiaan, kunhan ehdin!

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat