Kirjoitukset avainsanalla Sissarit

 

Parin postauksen verran olen jo kertonut muutaman viikon takaisesta Espanjan matkasta. Nyt lähtee viimeinen postaus aiheesta ulos!

Viimeinen päivä reissussa meillä oli vapaata ja koska emme huonekaverini Sannan kanssa ole mitään altaalla loikoilijoita, vaan enemmän toiminnan naisia, päätimme lähteä tutustumaan Alicanten kuuluisimpaan nähtävyyteen, vanhaan Santa Barbaran linnoitukseen. Netistä löytyy tästä paikasta vaikka kuinka paljon lisätietoa!

Tänne olisin halunnut jo edellisellä Alicanten reissullani, mutta silloin se ei vaan mahtunut matkaohjelmaan. (Olisin linkittänyt edelliseen reissupostaukseeni täällä blogissa, mutta hups ja pahus, kaikki vanhat postaukset eivät siirtyneetkään blogimuutossa kuvineen, eikä kukaan korjaa asiaa, en siis linkitä!). 

Meitä "helli" mahtava 30 asteen helle, kun lähdimme kävellen hotellille hyvin näkyvää vuorta ja sen päällä olevaa linnoitusta kohti. Olin lukenut netistä, että vuoren päälle pääsee hissillä. Sitä hissiä etsimme tooooodella kauan, miten sitä olikin niin vaikea löytää!

Kun lopulta pääsimme huipulle, olihan näkymät sieltä aivan mahtavat. Olen tällainen maisema-friikki, myös perheen lomamatkoilla koetamme löytää hienoa kohtia maisemabongailuun.

Tässä siis kuvia Santa Barbaran linnasta Alicantesta! 

Aurinkoa muistellen, koettakaamme jaksaa tässä kaamoksessa kotimaassa....

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Olin siis kuutisen viikkoa sitten työmatkalla eli vierailulla Cosentinon pääpaikalla Espanjassa Almeriassa Sissarit ry:n kanssa. Toimin tämän vuoden Cosentinon PR-tiimissä, olin matkalla "houstin" roolissa. Kävin siellä myös vuosi sitten samaan aikaan Sisustustoimittajat ry:n kanssa, silloin vieraana.

Vierailuun varataan päivä ja sinä aikana ehditään kiertää Silestone- ja Dekton-tehtaat, showroom, syödä herkullinen lounas ja vierailla marmorilouhouksella! Harvapa sitä pääsee näkemään, kuinka kiveä oikeasti louhitaan vuorilta. Matka sinne ylös kiemurtelevi pikkuteitä pitkin on todella jännä! Meille sattui myös todella lämmin sää, mittari huikenteli melkein 30 asteessa joka päivä!

Showroomissa uusitaan näyttelyä aika ajoin ja nyt oli esillä ideoita tänä vuonna lanseeratusta Stonika-mallistosta. 4 mm paksulla Dekton Slim-materiaalilla, värillä Bergen, oli verhoiltu mm. kylpyhuoneen allastaso, ihan mielettömän hieno! 

Cosentinolla on myös "luonnonkivimuseo", jossa on esillä isoina levyinä luonnonkivilevyjä. Kaikki on hienosti organisoitua, siistiä ja kaunista. 

Taas oli kiva vierailla Cosentinolla, kiitos vieraanvaraisuudestanne ja Sissarit mukavasta matkaseurasta!

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram