Kirjoitukset avainsanalla Erottaja 2

 

Kännykästä ulos vielä viimeiset HDW - Habitare-kuvat! En kyllä ihmeemmin ehtinyt Messukeskusta kauemmaksi viime viikolla, oli sen verran töitä ja tapaamisia siellä. Nopeasti käväisin kuitenkin Helsinki Design Weekin pressitilaisuudessa. HDW valtasi tänä vuonna upean renesanssipalatsin Erottaja 2:n ja jo upea rakennus itsessään hurmasi kaikki kävijät. Ihan kuin ulkomailla konsanaan tehdään, Tukholmassa ja Milanossa designviikkojen aikaan nämä messujen ulkopuolella olevat näyttelyt ovat jopa messuja kiinnostavampia.

Näistä kodinomaisista tiloista tykkään kovasti! Tämän useamman kotimaisen valmistajan yhteisnäyttelyn oli koonnut rakas kustantajani Dream Cozy, näyttelyn nimi oli Cozy Corner. Tilan suunnitteli Anna-Kaisa Melvas ja valmistajat olivat Interface, Innolux, Iittala, Stala ja Roots Living.

Nyt Erottaja 2 on sulkeutunut kävijöiltä toistaikseksi ja siellä alkaa mittava remontti, tiloihin tulee toimistoja.  Alakertaan tulee kuitenkin kaikille avoin kahvila, täytyy siellä käydä sitten aikanaan!

 

 

Kommentit (1)

Sanders
1/1 | 

Hei, olisi mielenkiintoista lukea asiantuntevia ajatuksiasi valaistuksesta. Erityisesti eteinen tuntuu olevan vaikea valaista niin, että valonlähteet olisivat monipuoliset, mutta esim. roikkuvat kattovalaisimet istuvat huonosti kaappien ja pienen tilan kanssa. Perusplanfondi taas on kovin tylsä valinta, eikä valaistusteholtaankaan kummoinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram