Kirjoitukset avainsanalla Älykoti

 

Vielä muutama tunti aikaa käydä Habitaressa, Suomen suurimmassa huonekalu-, design- ja sisustustapahtumassa Messukeskuksessa!

Tänä vuonna suunnittelin Verkkokaupan osastolla olevan 90 neliöisen Älykodin. Tässä Verkkiksen tiedotteesta osastosta:

"Verkkokauppa.com tuo Habitareen nykyaikaisen älykodin. Älykodissa yhdistyvät viimeisimmät kuluttajateknologian trendit  saumattomasti designiin mm. älykaiuttimien ja älyvalojen muodossa. Harman-Kardonin Citation -sarja yhdistää teollisuushenkisen muotoilun, hifi-tason äänenlaadun ja älykaiuttimen ominaisuudet ennenäkemättömällä tavalla. Älykodissa messuvieras voi istua alas ja hallita valaistusta, musiikkia, televisiota ja kodin turvajärjestelmiä ääniohjauksella. Intuitiiviset ja helppokäyttöiset Whirlpool W9-kodinkoneet muodostavat keittiöön kauniin harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Keittiökokonaisuus tarjoaa innostavan yhdistelmän minimalistista muotoilua ja käyttömukavuutta. Älykodin turvallisuudesta huolehtivat älykkäät valvontakamerat, etäohjattava älylukko ja videokuvalla varustettu ovikello."

Itse halusin tehdä Älykodista tunnelmallisen, kodikkaan, luonnonvärisen ja tyylikkään tilan, jossa on levollinen olla. Värimaailmaksi parhaimmalta tuntui ruskean eri sävyt. 

 

 

Kodissa vietettiin perjantaina aamiais-workshop Hans Välimäen johdolla, jolloin koti lähti aika mukavasti elämään, ihan kun oikeassa kodissa oltaisiin oltu.

Tässä muutamia postauksia, joissa vilahtaa Älykoti bloggarikollegoiden postauksissa: Modernisti Kodikas, Muotoseikka, Talosta Koti ja Design Wash. Kiitos, kun kävitte!

Kiitos yhteistyöstä:

Olohuoneessa Toast-sohva ja Pilleri-sohvapöydät, Interface.

Togo-nojatuoli, Skanno.

Silkkitie-matto, VM-Carpet.

Puupallo, Muubs.

Ruokailutilassa Slim-ruokapöytä ja Saya-tuolit, Skanno.

Majgull-verhot, Ikea.

Keittiön allas ja hana, Tapwell.

Puukulhot, Muubs.

Älykodin Create Comar-lattia, Bolon.

Habitare Messukeskuksessa Helsingissä 11.–15.9.2019. 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram