Kirjoitukset avainsanalla Vieser

 

Vielä hetkeksi paluu Habitareen. Pakko saada kertoa tästä hienosta osastosta! Kotimainen designlattiakaivoihin keskittyvä yritys Vieser oli mukana Habitaressa Natural by Vieser-osastolla AHEAD -alueella. Olin mukana osastolla pr-apuna ja tässä tarinaa tiedotteestamme:

"Linda Bergrothin suunnittelemalla yksinkertaisen kauniilla paviljonkiosastollamme kirkas päivänvalo paistaa japanilaishenkisessä, lämpimän minimalistisessa kylpyhuoneessa. 

Kylpyhuone ei ole vain paikka suihkulle, se on tila rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Se ilmentää asukkaan tyyliä ja toistaa hänen persoonaansa. Se sisustetaan täydellisen harkitusti katosta lattiaan: tunnelmalliseksi niin pinnoiltaan, materiaaleiltaan kuin valaistukseltaankin. Lattiakaivon kansi ottaa uuden roolin kylpyhuoneessa ja muuttuu näkyväksi design-elementiksi.

Natural by Vieser-mallisto perustuu luonnonmukaisuuteen. Osastolla esiteltävät lattiakaivojen kansimateriaalit ovat Accoya (puu), Dekton (kivipuriste) ja ruostumaton, polttopulverimaalattu teräs. Tärkeää on materiaalien pitkä käyttöikä ja kestävyys päivittäisessä käytössä sekä ympäristöystävällisyys. "

Kaikki osaston puuosat olivat siis tuota kosteudenkestävää Accoyaa Novenbergilta ja kivipinnat toisen päämieheni, Cosentinon Dektonia.

Tämä rauhoittava ja kaunis osasto sai sekä Sisustustoimittajat ry Paras Osasto-palkinnon että Kansainvälisten Bloggaajien Paras Osasto-palkinnon, ja ihan aiheesta!

Vieser on aidosti kotimainen designtuote. Tuotteet on valmistettu jo vuodesta 1973 Kauhajoella Pohjanmaalla. 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

 

Paluu messuille sähköpostiin juuri tulleen tiedotteen ja Duratin kuvien myötä:

"Värikylläinen, Linda Bergrothin suunnittelema Vieser X Durat -osasto sai hienon vastaanoton Tukholman huonekalumessuilla viime viikolla.

Kierrätysmateriaalista valmistetut Duratin kylpyammeet, altaat, kalusteet ja uusi Durat Palace -kokoelma, jonka väripilkuissa hehkuvat  luonnonväripigmentit sekä Vieserin uudet lattiakaivomallistot Big Dot, Square ja Line keräsivät ihailua messuvierailta."

Aivan varmasti, onhan tuo upea osasto ja mielenkiintoiset materiaalit!

Itselläni onkin työpöydällä ammattilaistapahtuma parin kuukauden päähän, jossa samainen kotimainen Vieser, saksalainen Grohe ja espanjalainen Cosentino esittelevät yhdessä uutta Helsingissä Kaapelitehtaalla. Olen mukana Cosentinon pr-tiimin jäsenenä. Tulee tutuksi nämä materiaalit ;)

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram